КРИБ нагло: Ако Майките поискат Оставката на Кабинета, ще хвърлим срещу тях 20 хил. наши работници!

Угоения от ГЕРБ едър капитал днес скочи като по сигнал да брани със зъби и нокти вицепремиера Валери Симеонов. Припомняме, че вчера майките на деца с увреждания поискаха оставката на Симеонов за това, че ги нарече „група кресливи жени, които манипулират обществото“, а децата им определи като „уж болни“!

Шефовете на КРИБ – Евгений Иванов и Кирил Домусчиев се заканиха на майките на деца с увреждания!

Днес, часове преди националния протест на майките, Симеонов съвсем изнагля, като не само отказа да се извини, ами заяви че стои твърдо зад думите си и коментира, че майките скачат срещу него защото „от истината боли“.

Арогантността на Симеонов е пословична, затова и не е в центъра на този коментар. По-интересна е безусловната подкрепа за оставането му на поста, която същия получи от КРИБ. Ето какво каза в негова защита Евгени Иванов, който е директор на работодателската организация:

„КРИБ трудно ще преглътне оставката на Валери Симеонов, защото този вицепремиер работи добре с бизнеса. България е демократична държава, има Конституция, където ясно е записано, че в парламента се влиза чрез избори и се излиза пак чрез избори! Другото е хунта. Ако някой плаши с уличен протест, нека ви напомня, че преди 3 г. Ларгото – от МС до парламента, пое 20 000 наши работници, когато работодателите протестирахме срещу повишаването на цената на тока. Ако някой тръгне да клати това правителство чрез улични протести, отново ще доведем 20-те хиляди наши работници на контра-протест! Ние сме готови!”, обяви най-безсрамно Иванов, който е бивш щатен служител на Държавна сигурност.

КРИБ застана твърдо зад Валери Симеонов и правителството на ГЕРБ и заплаши със саморазправа всеки, който дръзне да поиска оставката на Кабинета „Борисов-3“ или отделни министри!

Как да разчетем заканите на Евгений Иванов, който е втория човек в КРИБ след Кирил Домусчиев?!

Този човек ни обясни, че ако някой (в случая – майките на деца с увреждания-б.а.) не е съгласен с унищожителната политика на ГЕРБ и излезе да протестира срещу този геноцид, лично той, представителя на едрия капитал, ще събере 20 хил. зависими от КРИБ и ГЕРБ работници и ще ги хвърли срещу протестиращите.

Защото не му пука, че народа в България мизерства и гладува. Той и останалите едри гербаджийски капиталисти от КРИБ са доволни от властта на Борисов и най-вече от обществените поръчки, които Баце щедро им раздава. А освен това Иванов индиректно признава, че без обществените поръчки на властта и той, и Домусчиев, и останалите мултимилионери и милиардери в тази организация ще се спихнат, а балонестите им бизнеси ще се спукат и ще изчезнат.

В същото време Иванов разказа с упоение как преди 3 години, когато ГЕРБ вдигнали цената на тока за индустрията, той и колегите му в КРИБ извели на улицата 20 хил. свои работници, за да поискат оставката на Борисов и така да притиснат Властта в своя полза.

Но това не му попречи днес да заяви, че „по Конституция правителството може да падне само чрез избори, а искащите оставката на Борисов са хунта и метежници“… които излязат ли да протестират, очевидно ще бъдат стъпкани от обкования в стомана фашистки ботуш на българската олигархия!

Останалите изводи оставям на вас, уважаеми читатели. Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

КРИБ СКОЧИ В ПОДКРЕПА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ! Предупреждаваме, че най-скандалните моменти от изказването на зам. шефа на КРИБ са орязани от цензурата! ВИЖ ВИДЕОТО:

https://www.youtube.com/watch?v=9bLpHjl4PDk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Абе, как стават тЕа работи – Валери Симеонов и Кирил Домусчиев уж не можеха да се понасят, а сега изведнъж – първи дружки??????????? Иначе – и на двамата да им е*а мамата!!!!!!!!

  2. Спасяването на редник Киро се оказа спасяването на редник Вальо :D Защо ли не съм изненадана от българските политици…

  3. Защо в България не се променят нещата , днешния ден ми го показа категорично за енти път, народ вече не съществува една част са на хранилка и са добре другата част бачка за минималната всеки ден по сто часа да им крепи масрафа ,друга част мре в къщи поради липса на достъп на медицински грижи ,или по болниците или лекарските кабинети , въобще мизерия та,а другите ги няма..

    Някога имало държава България ,амин

  4. Време е няколко да бъдат разстреляни не се издържа вече народа гине и бяга от бедност страшна разруха и геноцид

  5. Мдааааа…..ИЗВОД: Урода не е искал каже това което каза и което чу цяла България!!!!

  6. Хора, тези са като циганите–по между може да се карат, но ако някой от вън посегне на един от тях,
    вкупом всички застават да го защитават. Нито е трудно за разбиране, нито невъзможно да се види. Не става въпрос за обединени патриоти, а за обединение от идиоти. От смърт има отърване, ама от тия–НЯМА.
    С такава ехидност и самочувствие се гаврят с нас,
    че се свършват и думи за коментари.Ояли се, осрали се, а се и мъчат да омазват и нас. Не ни остава нищо друго освен–ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА ПОМОЛИМ БОГА–ПО-БЪРЗО ДА ГИ ОТЗОВЕ ОТ МЯСТОТО НАРЕЧЕНО БЪЛГАРИЯ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *