Георги: Рано ни е за деца със Златка

Златка с Георги грозенММА боецът Георги Валентинов, който повече е известен с прозвището Георги на Златка заяви, че все още е рано двамата да мислят за деца.

Младежът спести факта, който всички знаят, че самият той е още почти дете и още не е съзрял да стане татко, особено с мама като Златка, която прекарва толкова много време по фризьори, маникюристи и козметици, че не е ясно кога ще гледа рожбата.

Георги се похвали, че връзката му с плеймейтката ставала все по-пълна и по-задълбочена. Тя ме подкрепя във всичко, идва навсякъде с мен, вика за мен, когато се състезавам, няма нищо против професията ми. Позволява ми да тренирам по колкото време ми е нужно, не е капризна, не се опитва да обсеби мен и времето ми.

А като сме свободни, пътуваме. Отсядаме в хубави кътчета на страната, обичаме екскурзиите. Ходим и по заведения, но сме млади и това е разбираемо.

Въпреки вдъхновението от любовта, Георги е доста предпазлив на тема деца. Нека мине време, нека се опознаем достатъчно, да поживеем заедно, да си напеснем характерите и тогава ще мислим за бебе. Засега ни е достатъчно, че сме заедно и се обичаме, казва борецът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/2ImPouUKaB8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *