Георги Лозанов: Службите за сигурност да влязат в медиите и да спрат руската пропаганда (С ВИДЕО)

Медийният експерт доц. Георги Лозанов призова българските служби за сигурност да започнат борба с руската пропаганда в медиите. В интервю за „ДЕНЯТ“ с Веселин Дремджиев Лозанов призова новото правителство да предприеме бързи мерки в тази посока:

„И понеже от оная страна стои КГБ и неговите нови подразделения, които фактически движат руската пропаганда у нас, това ние можем само чрез нашите служби  да го спрем.“

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/vViS-oN33ao

„Медийната среда у нас се оказа твърде пропусклива по отношение на руската пропаганда и сътрудничещите й български гласове. Това дойде заради безотговорното решение на СЕМ да се допускат в публичното пространство т.нар. две гледни точки по отношение на войната. Заради това ние сега си повтаряме като някакви нещастни, които никой не иска да слуша. Либерални, либерасти ли какво ни наричат… Повтаряме, че няма как да имаш две гледни точки, когато едната гледна точка е на насилника, а другата на жертвата. Това е невъзможно, няма такива две гледни точки. Още от там започна, фактически, руската пропаганда, налагайки този модел на псевдоплурализъм.

И знаете ли какво, освен да запуши корупционните дупки, това правителство трябва да направи бързи промени в службите, които да спрат руската пропаганда. Защото руската пропаганда, както и Тагарев знае добре, започна да взима страхотни щети по отношение на общественото съзнание и постепенно превръща българите в едни постсъветски хора. Това е много страшно. И понеже от оная страна стои КГБ и неговите нови подразделения, които фактически движат руската пропаганда у нас, ние можем да спрем това само чрез нашите служби.“, завърши тирадата си американския агент Георги Лозанов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

18 коментара

  1. Като ти гледам перчема- знаеш ли колко бързичко мога да ти го вържа на конска опашка и да те пратя при господаря ти- сатана?!

  2. Защо е тази диктатура? Дайте възможност на хората да чуят двете страни и сами да преценяват на кои медии да вярват. Не мислете, че хората са толкова глупави, че да не могат да се ориентират. Стига с това подлизурство. Засрамете се!

    • Кои са тия “хора”?!
      На тия ли олигофрени да оставя съдбата си?!
      Не били глупави- не, не са глупави! Безмозъчни и малоумни са! Бай- ганьовци! Страхливи и предатели!
      Ей са- чакай малко да се загащя! Да се оставя на тая малоумна олигофренска сган! Плазмодии!
      Пък ти си развивай соросоидните мантри- на сатаниста Дънов и сатанистките Ванга и Севрюкова!
      Даже идете осерете и опикайте Рила с дъновистите- отново!
      Че местните хора си затварят чешмите- да не се отровят от “духовно извисените” секти на Дънов!
      Дето серат и пикаят навсякъде!
      Хайде баста- от секти!

  3. Какво искате от човек, на когото в детството му са се сменили седем детегледачки. Човекът е с тежки психологически травми или казано накратко – хлопа му дъската и не го слуша главата. За съжаление именно такива им трябват в управлението във всички сфери- с разклатена психика, страхливи, зависими. Нормален човек там няма.

  4. Руска пропаганда, а? И защо, не? На мен славяните си ми харесват повече от англи, сакси, свеби прочее сволач.

  5. Какъв експерт бе, миризлив боклук! Това говедо може ли да е българин! Голям срам!

  6. И каква е твоята истина, бе правещ се на голям „интелектуалец“, че украйна побеждава, а Русия капитулира!? Ти искаш нас да заблудиш, но докога, бе недраги? Нали след не много дълго всичко ще лъсне? Как ще скриете тогава поражението на украйна, сиреч на нато и така наречения колективен запад, включително и на теб, интелектуалецо, питам аз? Как ще скриете истината, нещо не мога да се сетя, нали сме прости?

  7. ГЕОРГИ ЛОЗАНОВ ПРОКЛЕТ ДА СИ ЗАЕДНО С ДЕЦАТА СИ И ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ БЪЛГАРОУБИЙЦИ !

  8. ЛОЗАНОВ ПРОКЛЕТ ДА СИ ЗАЕДНО С ДЕЦАТА СИ И ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО БЪЛГАРОУБИЙЦИ !

  9. Що органите да влизат бре пишколап?
    Я влез ти да ловиш агенти, предлагам ти да влезеш в моя офис и да ме уловиш за ….. пропагандата.

  10. А как удобно забравят всички либерасти,кога и как започна тази война!!! Още с Майдана се забраниха д-р езици,освен украински. Хората,които не им хареса се разбунтуваха и последва погром за тях. В Косово беше същото,но там САЩ казаха,че може,а сега не може …айде стига.

  11. колкото повече гледни точки,толкова по-демократично господин (демократ).

  12. Гочо Папийонката усети мириса на доларите и отново изпълзя от дупката си!

  13. Горещо и най-добронамерено препоръчвам на г-н Лозанов да посети кабинета ми в „4-ти километър“. Гарантирам му, че ще направим всичко да го измъкнем от психомъглата, в която се е набутал.

  14. На това човешко подобие му липсва червения нос и става цирков шут подобие на Тошко Козарев. При положение,че всички медии без изключение са западни и американски,това дърто пичлеме говори за Руска пропаганда. Абсолютно и очевидно, че е продажник от ниско ниво.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *