Гадно! Бившият на Поли Генова я Плаши с П*рно Снимки!

Поли ВернерПоли Генова е отново в паника заради  бившия си приятел –  Вернер Москов, издадоха нейни близки.

Журналистът я заряза най-безпардонно, докато тя стоеше затворена в „Музикална академия“ и си събра багажа зад гърба й. Когато се прибра от предаването, Поли завари празна къща, а той се беше изнесъл, без дори да й се обади и да й каже причината.

Въпреки че отдавна има нов човек до себе си, певицата все още потръпва от неприятната случка. Бурната реакция на журналиста най-вероятно бе породена от нейно откровение в предаването, когато тя почти на шега изтърси, че не е много суетна, но за сметка на това той стои с часове пред огледалото и се конти, а после вместо да отидат на на кино или на театър, предпочита да обикаля моловете и да си избира дрешки и аксесоари. Накрая певицата допълни, че е малко тип женчо.

Вернер не преживя тези думи, събра си модните дрешки и парфюмите и се изнесе. Огорчената Поли даде няколко интервюта, в които обясни, че нямат еднакви вкусове, че никога не го е виждала да чете книги, че е доста повърхностен  и иска да обикалят само скъпи заведения или курорти, а това пък изморявало нея, защото й се струвало безсмислено занимание.

Прибрах се веднъж вкъщи, а него го нямаше. Дори не ми се обади по телефона, каза огорчено певицата.

Сега, когато Поли ще представя България на Евровизия и едновременно участва в „Като две капки вода“, Вернер сериозно се е стреснал да не би тя да продължи с интервютата и да започне да говори пак за връзката им. Той й заявил, че ако още веднъж произнесе името му и обясни как се конти пред огледалото, този път той ще отвърне на удара.

Оказало се, че е пребъркал лаптопа й и е взел нейни по*но снимки. „Те ще се появят по всички медии, ако гъкнеш още веднъж“, заканил се бившият.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/TwH2VU7Vqss

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *