Уредиха се! Ернестина Шинова и Андрей Слабаков Стартират собствено Шоу!

Андрей ЕрнестинаАртистичното семейство Ернестина Шинова и Андрей Слабаков започва ново семейно шоу по Нова тв със заглавие  „Между нас казано“.

В него те ще правят това, което най-добре умеят. Ще се карат, но този път пред зрителите.  В първата част ще се джавкат един с друг,  като по определена тема тя ще защитава женската гледна точка, а той – мъжката. След като се навикат достатъчно и са на път да се хванат за гушите, ще получат подкрепление. Всеки ще си покани по един гост, който да го подкрепи в разгара на битката. Ако гостите са устати като тях, крещенето е гарантирано.

След това и двамата ще търсят подкрепа у свои приятели и не дотам приятели, а в третата част пък ще се включи публиката.

Тя няма да е платена като всяка една публика досега, а ще се подбират хора, които имат мнение по даден въпрос и са готови да го защитят – нещо като доморасли философи.

Кому е нужно такова предаване, не е ясно. В какво ще възпитава зрителя, също не е ясно. Караници по телевизията има от сутрин до вечер и една в повече едва ли ще промени нещо. А зрители вече питат Андрей с цигара в уста ли ще е и Ернестина ще бъде ли сресана, или ще се развява пак като разплетена дамаджана, както най-обичаше да се носи във „ВИП Брадър“.

Ясно е едно: Кариерата в Нова тв започва от „ВИП Брадър“. Влезеш ли там, изложиш ли се достатъчно пред зрителите, веднага след това те канят в още няколко предавания (в случая „Черешката на тортата“), а ако се справиш добре, ти дават собствено шоу и пари.

Така започнаха Гала, Венета Райкова, Зайнеб, за кратко Златка Димитрова и други, а останалите – ако не предаване, получават коментаторско място и си крещят на воля всеки сезон.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/c3tOI1XVoIA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *