Ернестина Шинова: Бракът ми с Андрей Слабаков се превърна в кошмар!

0
Ернестина Шинова
Ернестина Шинова

Двамата се разделяли и събирали цели три пъти

Красивата актриса Ернестина Шинова призна в национален ефир, че със съпруга си Андрей Слабаков имали доста трудна връзка. В някои моменти от съжителството им нейният живот се превръщал в кошмар и през времето се събирали и разделяли цели три пъти. В крайна сметка обаче разбрали, че са родени един за друг и не могат да са разделени.

Звездата на „Комиците” допълни, че основната причина за изнервящите семейни конфликти била магарешката упоритост и инат, с които се отличавали и двамата. Най – често ябълка на раздора ставала градината, защото все не можели да се разберат един с друг кой къде и какво ще посади. Въпреки това обаче тя е доволна от живота си и благодари за всичко, което й се е случило.

Андрей Слабаков и Ернестина
Андрей Слабаков и Ернестина

„Иска ми се да благодаря за всичко, което ми се е случило, за това което така или иначе имам. Не ме интересува, че се разболях от тъпата базедова болест, майната й! Най – важно от всичко на света е да си наистина добър човек, защото на тези хора винаги се намира кой да им помогне и нещата се получават” – каза тя.

Ернестина Шинова разкри още, че е изключително доволна от факта, че дъщеря й Йоанна вече почти е излязла от „страшната” възраст на тийнейджърските години. За радост на майка си и баща си споделяла, че се интересува от медицина и иска да помага на хората.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=TobYawoMzd0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *