Второ Велико Народно Въстание, Ден 64! (10.09) ГЛЕДАЙ НА ЖИВО:

Ден 64-ти ден на протестите е продължение от сутринта на Великото народно въстание-2. Хиляди демонстрират 64-а вечер с искане за оставките на правителството и на главния прокурор. Хората са бесни и гневни, но няма ексцесии. Свидетели сме на общ фронт на независими свободни граждани и представители на малки и големи опозиционни партии срещу мафиотската шайка, обсебила властта вече 11-та година.

След „кървавата сряда“ е крайно време за оставка. След тая плесница, която получиха от Европа…. Кой още трябва да се обади, св. Георги ли чакат да ги нахока… Тези трябва да се махат, категоричен бе проф. Велислав Минеков.

Днес изтича последния срок за Борисов. Заедно с цялата му шайка. Иначе предизвиква целия народ. България пламна. В 20 чужди държави също протестират. Днешният ни ултиматум към Борисов е най-късно до утре вечер да е подал оставка, заяви проф. Минеков.

Истината е, че Борисов е притеснен за себе си, не за партията. Ние сме в готовност да предизвикаме национална стачка, каза още професорът.

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО:

https://youtu.be/aCkBAWS8ZDQ

Той и обкръжението му ще останат винаги слепи за огромната разруха, в която ГЕРБ оставя България и в огромната морална разруха, защото истинското наследство на ГЕРБ изглежда така- представата за България като една дезориентирана страна, българите – объркани хора, икономически мигранти, бягащи от страната си, огромни социални разлики, които убиват всякакви ценности и надежди у народа, сразена от бетон и боклуци природа. Това заяви от сцената на протеста журналистката Светла Петрова.

След 11 години под диктатурата на ГЕРБ днес България заема последно място във всички класации за просперитет и напредък, и първо място в класациите по корупция и бедност. Пладнешко разграбване на еврофондове с балкански гьонсуратлък, това е истинското наследство на ГЕРБ, завърши Петрова.

Второ Велико Народно Въстание, НАРОДЪТ СРЕЩУ МАФИЯТА! Ден 64! (10.09)

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО:

https://youtu.be/0UIv3ibiB_A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *