Всички Обичат Бойко, но нито един Гербопитек не щe да му стане Кандидат-Президент!

Кадровикът Бойко няма навика да се допитва до подчинените си и всичките му решения, разпоредби и заповеди са еднолични и не подлежат на обжалване. Колебанията му да посочи имена за кандидати за президент и вицепрезидент, както и протакането на едноличния му избор означават само, че кандидати все още няма.

Не затихват панаирджийските комедии около необявената все още кандидатура на ГЕРБ – СДС. Пиеската днес се пренесе на пловдивска сцена. „ГЕРБ ще обявят най-рано след 25 септември името на кандидата си за президент, който ще се изправи лице в лице в битка срещу Румен Радев.“, съобщава MARICA.BG.  Не можели да съобщят името на кандидата по-рано, защото още не се били спрели на такъв. В момента се приемали номинации в местните партийни структури на ГЕРБ. И едва след приключването им, те щели да бъдат изпратени на Изпълнителната комисия, която да вземе и тежкото крайно решение. Един вид, ГЕРБ се правят на демократичната БСП. Партийният им лидер Бойко Борисов обаче вече се похвали, че изборът е направен. Това означава, че описаната по-горе процедура е една дребна формалност.“

Не знам дали е останал някой наивник, (да не кажа по-обидна дума), който да се върже на вестта, че номинацията на ГЕРБ – СДС ще се продуцира посредством някаква уж демократична процедура в партийните структури на ОПГ-то. Още повече като знаем, че кадровикът Бойко няма навика да се допитва до подчинените си и всичките му решения, разпоредби и заповеди 12 години бяха еднолични и не подлежаха на обжалване.

Истината е друга: Колебанията на Борисов да посочи имена за кандидати за президент и вицепрезидент, както и протакането на едноличния му избор означават само, че кандидати все още няма. И това силно нервира и ядосва Главатаря. Очевидно е още, че след отказа на бракоразводния адвокат Петър Стоянов да се кандидатира за техен президент, кризата в ОПГ-то се задълбочава Говори се, че и проф. Д. Вълчев, декан на Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, също е отказал бъклицата и не щял да го калесат за президент. Кадрите решават всичко, но когато има кадри. Като няма кадри, губим изборите, а след някой месец и свободата си. За теб става дума, Борисов! Чака те затвор! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. А ДАНО АМИН ПРИ БАЙ СТАВРИ ТИ Е МЯСТОТО БЪЛГАРОУБИЕЦО

  2. Първо никой не иска да бъде сложен за кандидат срещу Радев за да бъде предвидимо победен от него. От това боли и остава трайна синина върху физиономията. Най-малко това би понесъл самият нарцис No 1 пожарникаря. От друга страна Тъквата по Живковски много внимава да не се появи някой втори около него, който в перспектива да посегне към трона му и да го наследи след дълго чаканото му сгромолясане, защото знае че веднага ще бъде пожертван от своите и публично разкъсан на парчета и охулен от най-верните си сабаки. От друга страна да погледнем какво става със заплождането на ГЕРБ със семе от СДС. Това си беше чист инженерен проект целящ реанимиране на изветрялата „синя боя“ вляла се и примирила се да търпи срещу „хляба“ дивотийте на бившия комунист, а от година да се надява да превземе и превърне ГЕРБ в ново СДС след премахването на опротивялия сатрап. Едва ли за някой е тайна чий е този сценарий и кой посланик е силно загрижен да не се разпилее антисоц образованието ГЕРБ след обесването на главатаря му.

  3. Ако Борисов намери кураж и наглост да се саморлеложи за президент това ще му бъде потследната изява приди да поеме пътя към Центрабния СЗ- Надявам се там компания ще му правят Гешев, Цачева-Сачева, Цветанов ИТН.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *