ВСВ: Цяла Европа Угоява Нацистка Германия, за да я Хвърли срещу СССР: (С ВИДЕО)

Годините, предхождащи Втората световна война, се превръщат в срам за много страни от уж „цивилизована Европа“. До този извод стига унгарският политически експерт Миклош Кевехази.

Да, германците многократно са се извинявали за престъпленията на своите предци, но кой друг би следвало да се извини за нацистките зверства? Защото за страданията, които фашистката военна машина донесе на света, не е виновна само нацистка Германия. По това време тя е просто едно оръжие и платен убиец, заплатен и пратен от своите поръчители.

Ако анализираме годините преди избухването на Втората световна война, възниква любопитен въпрос: как немската военна машина е успяла да набере такава сила и мощ под носа на победилите я през Първата световна война Франция и Англия? Още повече, че в продължение на 6 години преди ВСВ Берлин яростно пропагандира идеите си за върховенството на своята „висша арийска раса“.

Къде им е бил акълът на водещите западни политици и спали ли са, та са пропуснали тази мащабна милитаризация на сломената в Първата световна война Германия? Още повече, че в мирния договор, подписан през 2019 г. в Париж, ясно е написано, че Германия няма право на армия над 100 хиляди души.

Френският пълководец Фердинанд Фош многократно говори в парламента в Париж за необходимостта обединеният Запад да завладее Русия. От тогава датират и плановете за превземане на младата комунистическа държава. В крайна сметка Западният елит се събира и избира план-Германия. И взимат окончателното решение да тласнат тъкмо победената, сломена, обидена и озлобена Германия в агресивна война срещу Москва.

След Първата световна война финансовите структури на Запада покровителстват Германия. Най-вече британски и американски банки и индустриални консорциуми. Нека не забравяме, че дори след влизането на САЩ във Втората световна война, фабрики като „Форд“ и „Дженерал мотърс“ продължават да извършват доставки на военна техника по договорите си с нацистка Германия. А прословутият „заем-наем“, сочен от западните историци като „решаваща помощ“ за СССР всъщност за янките си е чист бизнес. Този военен заем СССР изплаща окончателно на САЩ едва през 2006 г. А първите му траншове под формата на военни камиони и консерви, тръгват към Русия чак през 44 г., когато вече на янките и британските им партньори им става безпощадно ясно, че Русия бездруго печели войната. И още: Англия и САЩ откриват така дълго чакания от руснаците Втори фронт едва когато се убеждават, че победителят ще е СССР. И го откриват не през адските 41-ва, нито през 42 или 43-та година. Откриват западният втори фронт срещу Германия чак на 6 юни, 44 г. с десантът в Нормандия… само за да могат да участват в следвоенната подялба на Европа.

През 1933 г. Хитлер се зъби на света и най-комплексарски се заканва да му покаже превъзходството на Германия, докато западните политици, седнали в удобните си кресла, се правят че не забелязват нищо. Пет години по-късно Западът с лека ръка ще хвърля Чехословакия в краката на фашистките нашественици, въпреки че страната има военни договори за защита и с Англия, и с Франция.

Премиерът на Великобритания Чембърлейн, който по онова време го раздава наивен и много уплашен от мощта на Германия, след като подписва срамния Мюнхенски договор, въздъхва облекчено, мислейки, че с тази „жертва“ е постигнал „мир за векове“. Дори Уинстън Чърчил отбелязва това позорно решение на англичаните, но тогава не може да упражни нужното влияние.

Дори когато Хитлер вече открито тръби на всеослушание, че се готви да превземе Европа, западните политици мълчат и игнорират думите му. По-нататъшните събития се развиват бързо. През 1936 г. Хитлер окупира района на Рейн. В същото време лидерът на нацистка Германия казва, че е готов да отстъпи, ако и френската армия отстъпи.

Германските танкове вече бучат в други посоки, но Англия, Франция и САЩ продължават да се държат сякаш нищо особено не се случва. Междувременно Германия вече се цели в Полша. Да, на 3 септември, 39 г. Великобритания и Франция обявяват символична война на Берлин, но цели 8 месеца не си мърдат и пръста в тази наречена от историята „Странна война“. Обяснението за това е просто: Великобритания и САЩ имат договор с Германия да унищожи комунистическия СССР.

И още: Масова заблуда и пропаганда е твърдението, че Европа е жертва на нацизма и Хитлерова Германия. На страната на нацистка Германия през ВСВ са Италия, Австрия, Унгария, Финландия, Румъния, България, марионетната Франция на Виши… А освен войниците на тези държави (без България) рамо до рамо с нацистите срещу СССР се сражават батальони от Испания, Холандия, Хърватия, Босна, Албания… 

Но през 1940 г., когато Хитлер напада Франция, Европа разбира, че е създала Франкенщайн, който вече се е обърнал и срещу създателя си. И ако не беше великата победа на СССР с цената на 30 млн. съветски жертви, би било трудно да се каже каква точно съдба щяха да имат европейските страни днес. Но какво виждаме сега, 75 години след края на ВСВ? Вместо благодарност, Западът продължава да лее помия връз съветския подвиг. Прави го с диво настървение… отново и отново…

И така, кой създаде нацизма и кой го прати на изток?

Отговорът е повече от очевиден. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ТОЗИ УНИКАЛЕН ФИЛМ НА RT ЗА ЗАПАДНАТА ПРОПАГАНДА, КОЯТО СЕ ОПИТВА ДА ЗАЛИЧИ ИСТОРИЯТА НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА И РЕШАВАЩАТА РОЛЯ НА СССР ЗА ПОБЕДАТА НАД ХИТЛЕРОФАШИЗМА!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Q8t8ODJ_zz8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ ТАЗИ Е ИСТИНАТА ЗА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА БЪДЕТЕ ЛЪГАНИ С С ИСТОРИЯ СЛЕД 1989 30 ГОДИНИ ВИ ЛЪЖАТ ВЕЛИКИЯ БРАТСКИ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ С С С Р ПОБЕДИ ФАШИЗМА В ЕВРОПА НАТО ЕС САЩ СОРОС И СОЗ ИСКАТ ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА ДВЕ ТРЕТИ ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО НИЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ СМЕ ИНДИАНЦИ НИЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СМЕ ПЪРВАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ НА ЕВРОПА С 13 ВЕКОВНА ИСТОРИЯ И СОБСТВЕНА ПИСМЕНОСТ НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ МАФИЯ ГЕРБ ДА ВИ ЗАБЛУЖДАВАТ И ЛЪЖАТ СЗО Е УБИЕЦ НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ВАКСИНА НА БИЛ ГЕЙТС ВАКСИНАТА Е ЗА РОБСТВО БЕЗПЛОДИЕ ПАРАЛИЗА ГЕНОЦИД С ЦЕЛ ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ПРИЦЕЛ СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ РУСКИЯ НАРОД Е НАШ СЛАВЯНСКИ РОДЕН БРАТ ПО КРЪВ ВЯРА И ДУХ БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА МАФИОТ И ХУНТАТА МУ ГЕРБ СА СЛУГИ НА НАТО ЕС САЩ И СОРОС САМО БРАТСКА РУСИЯ НИ ОБИЧА И ИСКА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ПЛЮЯТ И ДЕМОНИЗИРАТ БРАТСКА РУСИЯ НАШИТЕ ДВОЙНИ ОСВОБОДИТЕЛИ НИКОЙ ДРУГ НАРОД НЕ Е ИЗПРАТИЛ ДЕЦАТА СИ ДА УМИРАТ ЗА БЪЛГАРИЯ НАШИТЕ РУСКИ БРАТЯ СА ЕДИНСТВЕНИ СЛАВА С С С Р БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМА БРАТУШКИ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ЩЕ ВИ НОСИМ НАВЕКИ В СЪРЦАТА НИ

  2. Западът лее помия, а нашите сегашни управници му пригласят. Сякаш са слепи, че българският народ е на обратна позиция. Слава на великата Червена армия, слава на Русия! СССР беше могъщ но предаден от Горбачов. За съжаление! Не е рухнал просто така… Историята си знае работата.

  3. САМО РАЗСТРЕЛЯНИТЕ В БЪЛГАРИЯ ПО ВРЕМЕ НА КАРАНТИНАТА НЕ СЕ ПИШЕ ЧЕ СА ПОЧИНАЛИ ОТ КОРОНОВИРУС БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА ТЪРСИ БРОЙКИ ПОД ДЪРВО И КАМЪК ЗА ДА ЛАПНЕ 10 МИЛИАРДА ДА ОСТАНЕ ОЩЕ НА ВЛАСТ КАТО ОТЛИЧНИК НА ТЕРОРИСТИТЕ НАТО ЕС САЩ ЗА ДА НАЛОЖИ НАСИЛСТВЕНО ВАКСИНАТА ГЕНОЦИД НА БИЛ ГЕЙТ ЗА ДА ПРАТИ ВСИЧКИ СЛЕД 50 Г В ГОБИЩЕТО А 4 МИЛИОНА ДА ПОРОБИ С БЕЗПЛОДИЕ ПАРАЛИЗА ОТ 6 МЕСЕЦА ДО 1 ГОДИНА ВАКСИНИРАНИТЕ УМИРАТ В СТРАШНИ МЪКИ БЪЛГАРОУБИЕЦА СЕ Е ЗАЕЛ С РОБСКИЯ ЧИП И УБИЙСТВОТО НА ВСИЧКИ НАД 50 Г. ЗА ДА НЕ ТЕЖАТ НА ПЕНСИОННАТА СИСТЕМА ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ЖИВОТ БЕЗ СВОБОДА НЕ СТРУВА ВЪСТАВАЙ В ИМЕТО НА СВОБОДАТА

  4. Ето още някоко факта към статията на Миклош К…
    Настъплението на фащизма в Европа започна не от завладяването от Германия на Рейнска област, а по-рано с установяване на фашистки режим на генерал Франко в Испания. Тогава Франко не без помоща на германски „спецалисти“ и въоръжение сваля законно избраното републиканско правителство на Испания и установява фащитски режим. На помощ на републиканската армия се откликват антифашисти от цял свят, в това число и от Америка, Хименгуей например. Командир на републиканската армия,състояща се от доброволци от цял свят е бил българинът Цвятко Радоенов, по-известен в СССР и Испания като полковник Радионов. Впоследствие на 26 юли 1942 г.Радойнов е бил разстревян заедно с Никола Вапцаров, моя баща и много други антифашисти по заповед на „великия обеденител на нацията“ (според думите вожда на „българската демокрация“ жалкия плазмодий Желю Желев) цар Борис. Какво зловещо съвпадение – оня се казвал Борис, а сегашния Борисов.
    И още еден щрих към тогавашнете и сегашните времена: уж апологетите на истрическата истина, а нащите лакеи им пригласят, твърдят че победите на Червената армия се дължат ПРЕДИ ВСИЧКО на „неоценимата“ американска помощ, състояща се главно от свински консерви, мляко и яйца на прах и автомобили, вместо обещаваното открване на втори фронт. Свинските консерви – прочутата СВИННАЯ ТУЩОНКА руснаците наричали ВТОРОЙ ФРОНТ. Тази „неоценима“ помощ излезе доста солено на СССР/Русия. Когато двама съюзници се борят срещу еден и същ враг, се предполага че помоща е БЕЗВЪЗМЕЗДНА. Тя излезе на СССР/Русия: 49 милиарда долари и 20 милиона загинали съветски граждани. Последнея транш от тази „помощ“ е изплатен чак през 2006 г.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *