Внимание! „ВИП Брадър“ Мами НАП- маскира хонорарите като дарения! Виж Тук:

деси танциГрандиозна шашма с хонорарите на участниците са спретнали организаторите на „ВИП Брадър”.
Почти  всички герои от този сезон са получили парите си като… дарения!
Екипът на риалити шоуто прибегнал до тънката измама по настояване на самите ВИПове, за да заобиколят закона и да не платят нито стотинка данък на държавата от високите суми.
Според закона, тези суми се облагат с 10 процента данък, който отива в хазната. Пръв за новия вид плащане се примолил Роро. Неговите сметки били запорирани заради дългове и всичко изработено щяло да отиде при кредиторите му. За да не остане съвсем на сухо, той поискал да си вземе хонорара като дарение, при това на ръка, защото минавайки през банка, парите му щели да бъдат запорирани и насочени в полза на неговите кредитори.

тайсън хороИ пиянката на Къщата Деси Цонева минала по същата лайсна, тъй като тя пък наистина искала да внесе хонорара във фондацията на името на баща си. Така само Деси и Роро ощетили държавната хазна с около 10 хиляди лева, които иначе трябвало да платят като данък.

Вечно мръкнаща кака Лили също успяла да договори дарение за самата себе си, под предлог, че имала много болести и щяла да похарчи парите за лекарства. И по тая причина никак не било удачно да дава процент от тях на държавата.

Начинът да се пестят данъци бързо се разчул сред останалите съквартиранти и от него тоз час се възползвали хитрата кака Лара и певецът Алек Сандър. На какво основание са оформени документално техните дарения, никой не знае. Но веднага ги последвала и манекенката Глория.

Вальо плаче номинациЖана Бергендорф също е свикнала да взима хонорари на ръка и този път не направила изключение.

Останалите участници били прекалено почтени да прибегнат към подобни дребни лъжи и хитрости. Те си взели парите като хонорари и ще ги обявят в данъчната си декларация, въпреки големите суми, които ще трябва да платят върху тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *