Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Митко Пайнера: Певици във „ВИП Брадър” само след тест за интелигентност

Инж. Димитров се опасява от финансови загуби, ако натика всичките си секс фурии във „ВИП Брадър”

Митко Пайнера

Митко Пайнера пуска само 2 певици във ВИП Брадър

Диригентът с пагони и художествен ръководител на „Пайнер” инж. Митко Димитров заяви, че в новото издание на „ВИП Брадър” няма да участват повече от двама представители на неговата компания. Въпреки че в скандалното риалити поп – фолк певиците са сред най – желаните участници, лично той няма да позволи вътре да влязат всичките накуп, защото по този начин със сигурност ще генерира страховити финансови загуби.

Инж. Димитров сподели нещо още по – интересно за бъдещото участие на неговите гърли в телевизионния формат. Допуснати до подобна проява на малкия екран ще бъдат само двете от тях, които с голям успех и пълно отличие преминат през тест за интелигентност, който им подготвя в момента.

Ивана

Ивана сигурен участник в новия ВИП Брадър?

Като трезво мислещ бизнесмен Митко Пайнера прогнозира, че повечето от тях са в състояние не само да повторят изцепките на Черната Златка в областта на географията, но дори и да я задминат. За да не се руши с години изгражданото реноме на компанията, одобрените кандидатки не само ще преминат през въпросния тест, но ще изкарат и опресняващо знанията обучение.

„Към момента от „ВИП Брадър” пуснаха покани за няколко от нашите изпълнителки, но към момента няма да разкрия кои са те. Самите продуценти на предаването ме помолиха да запазя имената им в пълна конфиденциалонст и просто нямам право да говоря. Все пак загатвам, че вече навлязохме в етап на преговори и не след дълго ще разберете за кого става въпрос”, каза той.

В същото време инж. Димитров категорично отрече слуховете, че една от участниците със сигурност ще бъде Ивана. Това обаче е напълно възможно, защото опитната певица наистина е интелигентна и има какво да покаже на своите почитатели.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *