От последните минути: САЩ НА КОЛЕНЕ! Обама Клекна и Призна: РУСИЯ Е ВЕЛИКА СУПЕРДЪРЖАВА! Това реши и ООН! Идва ли краят на Империята САЩ! Виж Тук:

Путин, Тръмп и ОбамаОт два месеца Доналд Тръмп тръби в Съединените щати и по целия свят, че Владимир Путин е световен лидер, а Русия – Велика държава, с която трябва да се съобразяват и САЩ,  и целия свят.

Нашенските соросоиди – предатели на националните интереси и хрантутници на яслата на изчезващата Фондация „Америка за България“, си мислеха, че тези думи на Доналд Тръмп са част от предизборна клоунада и че милиардерът ще ги забрави, веднага щом стане президент.

Дори главният „западняк“ в България, изгонения с шутове от народа бивш премиер Борисов, си позволи да каже, както винаги съвсем необмислено, че видите ли, Тръмп сега говори, но като стане президент, ще запее друга песен.

Само че Доналд Тръмп не е Борисов, не се отмята от думите си на всеки 15 минути, и за разлика от Борисов, Тръмп защитава националните интереси на своята страна. Тоест – също като Борисов – защитава националните интереси на Америка!

А националните интереси на предфалитен САЩ диктуват еднозначно: Да се постигне разбирателство и партньорство с Русия!

Не е зле да припомним, че някои от нашите продажни лапачи, настанили се удобно на българската и американската държавни трапези, в своя страх и ужас, се опитаха да лансират тезата, че Тръмп говори, но той е сам! Че никой в Щатите и по света не го подкрепя и че той скоро ще изчезне от политическата сцена.

Лошото на такива, изсмукани от пръстите „тези“, е че те нямат абсолютно никаква връзка с реалността.

ДОНАЛД ТРЪМП НЕ Е САМ!

С него е народът на САЩ – доведената до фалит бяла средна класа на Америка, която гласува категорично в негова подкрепа. С тръмп не са мързеливите негърски и латиноски малцинства, гей и прочие малцинства, маргиналите и лапачите от разни задокеански фондации.

С Тръмп са и всички народи по Земята, които смятат, че двете велики сили – Русия и САЩ –  трябва да са партньори, а не врагове. За да може човечеството да се развива напред.

Но това, че Русия и САЩ днес влизат в приятелски взаимоотношения, не е най-лошата новина за апологетите на концепцията, че Русия трябва да бъде унищожена и янките да са световен жандарм и повелител на народите.

Най-лошите новини за нашите и брюкселските блюдолизци и нагаждачи тепърва предстоят. И една от тях гръмна само преди ден в публичното пространство.

ТЯ КАТЕГОРИЧНО ДОКАЗА, ЧЕ ТРЪМП НЕ Е САМ!

rusia_bulgaria1

Вчера Барак Обама, отиващият си тъжен стопанин на Белия дом, най-яростният привърженик на идеята, че Русия е регионална държава и трябва да бъде смазана и подчинена на САЩ, човекът, който подготвяше мълниеносен ядрен удар срещу Руската федерация, направи признание, което никой не очакваше.

По време на посещението си  в Германия, Обама заяви в прав текст, че Русия е ВОЕННА СУПЕРДЪРЖАВА и  ВЕЛИКА СИЛА и светът трябва да се съобразява с нея.

Дали защото Първият черен президент на САЩ си отива и не иска народите да го запомнят като президента, който е докарал света до ръба на ядрен апокалипсис, или защото наистина го мисли, но думите му за великата сила Русия, докараха до див ужас не само соросоидите в България, но и техните началници от Западна Европа.

Както и да се гърчат, обаче, те не са в състояние да променят хода на историята и движението на човечеството към мирно бъдеще, справедливост и щастие за всички.

И като доказателство за това, гръмна и следващата новина: На заседание на Генералната асамблея на ООН бе гласувана резолюция, която трябваше да осъди някакви измислени от старата администрация на Белия дом нарушения на правата на човека в Крим.

Гласуването се превърна в пълен провал и крах за осъдената от цял свят политика на конфронтация, чиито вдъхновители са ЦРУ и НАТО.

За това, че има нарушения на правата на човека в Крим, гласуваха 46 държави. Против тази резолюция, която си измисля нарушения, без да представи каквито и да било доказателства, се обявиха 120 държави.

120 държави в света признаха, че Русия е велика сила, която не извършава, за разлика от САЩ, никакви нарушения на човешките права, нито в своята държава, нито където и да е другаде по света.

Това бе поредната, след избора на Доналд Тръмп, ОГЛУШИТЕЛНА ПЛЕСНИЦА по бузата на американската мафия от банкери, военни и гигантски корпорации, които яхнали военната мощ на САЩ, искаха да завладеят света.

И по всичко личи, че предсказанието на великата българска пророчица Ванга, ще се сбъдне:

Обама ще бъде ПОСЛЕДНИЯТ президент на САЩ, който ще се опита да унищожи света в ядрен апокалипсис.

Владимир Путин и Доналд Тръмп ще бъдат ПЪРВИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ, които ще поведат планетата към мир и благоденствие.

И в този критичен за света момент българите отново повярваха на великата Ванга и като един застанаха до своите руски събратя. Защото Ромул и Рем са западняци и културният им код позволява брат брата да убива! Но никога в славянската история кръвта не се е превръщала във вода. Да живее България! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. БЛАГОДАРЯ ТИ ГОСПОДИ, ВЕЛИКИ СА ДЕЛАТА ТИ, НЕВЪЗМОЖНОТО ПРАВИШ ДЕЙСТВИТЕЛНО!!!
    Прекрасна статия, това е истината!

  2. Аз казах това отдавна и никой не можеше да го повярва !!!! Още миналата година казах , че Доналд Тръмп ще победи и той наистина победи ТРИУМФАЛНО !!!!
    Казах , че 2017 година двамата лидери на двете най -силни държави – ПУТИН и ТРЪМП , ще се срещнат , ще си стиснат приятелски ръцете и ща се споразумеят , как да поведат СВЕТА към по -добро БЪДЕЩЕ !!! И това ще стане , само след
    2-3 месеца !!! Това ще стане , пожелавам
    и на двамата ползотворен съюз , което ще ги направи и двамата най великите ЛИДЕРИ на днешния СВЯТ !!!!

  3. Авторът на тая смешка е гений. Само такъв може да сътвори подобна глупост, под която да въздишат родните дебили.

    Давай пич, давай следващото самозадоволяване!

  4. Светът се променя и ние трябва да се променяме. За щастие ще сме свидетели. А тъмните сили няма лесно да се предадат. Но щом Всемогъщият Бог е пожелал тази промяна, тя ще се случи.

  5. По-полека с въодушевлението, г-н Македонски! Не веднаж светът, в т.ч. и ние, сме си патили от стремежа да представяме желаното за постигнато! Нито Тръмп е още президент, нито го знаем каква политика ще следва или какви каши ще забърква. Предстои ни да разберем. Както е казано – по делата ще ги познаете.
    Да не забравяме и пророчествата за антихриста! Кой ли ще е той?!

  6. Че Русия е велика надявам се че някой не се съмнява! Тя неведнъж го е доказала. Само не ми е ясно защо тези злобеят и на бялото казват че е черно. Браво на Иво Македонски. Той е човек, който не се страхува от истината и я публикува.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *