Бойко Борисов в несвяст: ЩЕ ИЗРИТАМ КАТО КУЧЕ всеки от ГЕРБ, който помогне на Служебния кабинет! ИСКАМ БСП НА КОЛЕНЕ! Виж Тук:

Борисов гласуваБойко Борисов стигна дъното! Вчера Бай Х*й отправи най-лютата си и цинична закана… и то към своите хора!

Той тропна с крак и обясни на смаяните журналисти, че няма да пусне никой от ГЕРБ  да участва в служебното правителство, което ще състави Плевнелиев.

„Ако някой посмее да го направи, веднага ще го изхвърля от партията! Това ще е предателство и такъв няма място в нашите редици!“, изригна премиерът в оставка.

На въпроса дали ако спечели парламентарните избори, ще се кандидатира пак за министър-председател, Бойко се удари в гърдите и каза: „Разбира се! Естествено, че ще съм аз, когато спечелим! А както виждате, всички социологически проучвания показват, че ГЕРБ отново ще е победител“.

„След изборите за парламент ще се види кой кой е и кого подкрепя народа!, продължи Борисов.

Направих грешка с Цецка, но повече грешки няма да правя.

ГЕРБ трябва да управлява, защото ние сме тези, които ще спасим страната от кризата“, завърши прочувствената си реч пред репортерите Бащицата.

Борисов, кой и кога те обяви за спасител на нацията, след като за последните 6 години ти и твоята клиентелистка псевдо-партийка ГЕРБ набутахте България и с двата крака в блатото?

И как ще спасявате, след като попарата, която днес сърбаме, я надробихте именно Вие?

В момента се приема новия бюджет и се оказва, че не пенсионерите и майките с деца, а именно вие от ГЕРБ сте изяли всичко! Хазната е празна!

Няма пари за болните, няма за социални помощи, няма за заплати на лекари, полицаи и учители, няма пари дори за синоптици и метеоролози… и ще останем и без прогноза за времето!

Докато се кекерчи самодоволно пред журналистите, Борисов обаче най-арогантно и нагло заяви още, че трудно щял да приеме новия бюджет, ако беше на власт.

Борисов гримасаЗатова и Бащицата театрално се оттегли от властта!

Този път не вдигна кръвно, не се ядоса, а със саркастична усмивка застана отстрани и зачака някой да му оправи бакиите.

Бойко Борисов се опитва да играе една и съща пошла театрална постановка втори сезон, като е сменил заглавието и най-наивно смята, че зрителите са забравили сценария.

Пак плаши и размахва пръст, че комунисти, патриоти и ДПС ще доведат страната до фалит?

Какъв фалит бе, Бочко, когато България е в предтрупно състояние! А нейния палач си именно ти!

Борисов няма умствения капацитет дори за някаква логична мисъл! Заявява, че е готов на всичко за България и в същото време кълне хората си за нищо на света да не помогнат на страната за излизане от кризата с приказките: Ако влезете в служебното правителство- на мига ви изхвърлям от партията! 

Това не е грижа за страната, а намек, че си заложил разни подли капани в бюджета и къде ли още не, така че новите във властта да се провалят. За да може през април гражданите пак теб да изберат.

Що за наглец трябва да си да предизвикаш политическа криза, да го изиграеш, че си жертва… и после пак да яхнеш народа?

Криви са ти обаче този път сметките, Борисов.

Много криви.

Веднъж със стомна за вода, втори път – пак… но на третия – стомната се чупи!

Случайно ли е, че Премиерът-Слънце не изкара нито един свой мандат докрай! Дори и като кмет.

Стародавна и особено подла управленска тактика е когато забатачиш нещата съвсем – да се оттеглиш малко преди фалита, за да може друг да вади горещите кестени от огъня вместо теб. А после да се върнеш на мястото му с обвинения към заместника в какъв батак е вкарал държавата.

Но Борисов сгреши в едно – цял един народ не се прекарва два пъти с един и същи номер!

Същия тоя народ има една приказка за такива наглеци като него: „Те не го искат в притвора на църквата – той на олтара се качил с попа да пее“!

Каква власт, какви пет лева.

Борисов, мястото ти е в затвора и всички го знаят.

А ние от Skandalno.net сме даже още по-големи оптимисти: Все ще се намери някога някой да те вкара там!

А засега Вън от властта! Защото търпението на народа не е безкрайно!

И ни върни онези 20 милиарда, които със сигурност не си похарчил!

Г-да Гербери, изтръскайте хубаво банковите си сметки и черните каси на партията си. Сигурни сме, че сумата ще се събере – цяла-целеничка. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

21 коментара

  1. ТАЗИ ПОБЪРКАНА МУТРА ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА САМО ДОРИ ЗА ТОВА, ЧЕ УМИШЛЕНО СРИВА ДЪРЖАВАТА, ПРЕД ОЧИТЕ НИ, В ТОВА ЧИСЛО И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, КАКТО ПУБЛИЧНО СЕ ЗАКАНИ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ И ГО ИЗВЪРШВА В МОМЕНТА!
    Статията ви е прекрасна, но ми се струва малко мека. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И ИЗБРАНИЯТ НИ ПРЕЗИДЕНТ!

  2. Продължава да наглее, но ще си намери майстора.„Нали уж е за България? Защо не си дава хората? Не, че има такива, но все пак?

  3. нямам идея що за наглост ,как не вижда че хората го мразят ,докара народа до просяшка тояга и се бара за Левски ,взема заеми които и внуците щше плащат,да си хваща пътя и да върви на маината си ,тои отстрани наи кадърните и честни директори,сега да си изживее своето ,Борисов когато се кръстиш пак не си искрен.

  4. Всичко беше добре обмислено и подготвено! Щеше ли иначе Борисов да заложи на куция кон Цецка Цачева за президентските избори? Използва я много удобно, за да се омете от властта и да не поеме отговорност за състоянието на държавата, а то е трагично. Кой умник оставя най-слабите слоеве на обществото без закрила? Майчинството е 340 лева, пенсиите са още по-малки, няма пари за лечение, за хората в неравностойно полижение…….Това се прави не от държавници, а от кухи кратуни!!! Сега Борисов очаква другите да оберат лаврите за мизериите, които натвори, но те не са толкова глупави. Ако съм на мястото на служебния кабинет, в следващите два месеца ще изкарам всички заложени бомби на бял свят, за да не се бият в гърдите, некадърниците им с некадърници, че са направили нещо, а да ги вкарат по затворите, където им е мястото!

  5. за глутницата ГЕРБ не е мястото в затвора ! понеже всички членове на клана са американизирани ще им припомня една тяхна мисъл отпреди 200г. НАЙ ДПБРИЯТ ИНДИАНЕЦ Е МЪРТВИЯ!така че ако се ръководим от този техен девиз какво следва ?:?? че най добрия гербер м….я !!! в този случай затвора не е най доброто място за изродите от герб ! ако не сте съгласни с мен оборете ме с противнити !!!!!

  6. СЪН В ЛЯТНА НОЩ…МЕЧТАЙ СИ…
    НАРОДА СЕ ПРОБУДИ…НЯМА НАЧИН, СКЪПИ БАТ БОЙКО!!!ТИ СИ ИЗПЯ ПЕСЕНТА!КОЙ ТИ Е КРИВ, ЧЕ ПЕЕШ ФАЛШИВО С ЦЕЦКИН АКЦЕНТ???

  7. Бойковизмът се оказа много заразна болест. Който веднъж се докосне до ГЕРБ изкукуригва. Малко са излекувалите се.

  8. Не затвор а разстрел.На публично място.Централния стадион.Да присъстват Всички от ГРОБ на екзекуцията.Това го гледах в един мафиотски корейски филм.Присъстваха от цялата фамилия на бандита.За назидание на останалите от мафията.Ей хора някъде и някъде си има написано правило за злодеите които влачат народа към бездната.И ги изпълняват тези правила.Демек закони.Тук е пълна анархия.Закони има.Но аз Бойко Борисов и ще правиш това така че да остане скрито от матряла дето е прост.Прост но едно време Бойко.След това мисли му мазен и прост лайновоз гаден.На-искренно пожелавам някой от простия матрял да ти тегли куршума на теб и цялата рода боклукчийскал.Искренно ти го пожелавам.

  9. Няма смисъл да го мислите, убиите нещастника с мълчание, ако ли не ви остава в устата и главата ! Оставете му нашата нищета и само да му напомня, да не ми пее с ,,Попа“, че точно църквата е на най-мизерното място, защото битките за власт от нея са породени! И точно тая курва получава пари от там без да плаща данък чиста работа както да не спомемавам името на една курва пак Американски президемт поръча и то какво да веднага след разбиването на самолетите ,,камикадзета“ курвата президент поръчва взривяването на кулите близнаци! Постоянното повтаряне на думите е начин за втълпяване, чуете ли го кажете добре и го напсувайте на ум колкото сила мислите, че ви е останала !

  10. ГЕРБ са в паника.Изродите осъзнават много добре че най позорно ще загубят Изборите. Герберасти народният шут идва задава се говеда.

  11. Тоя вече се е взел много насериозно !!!!
    Така , обаче се случва защото ние ми позволяваме !!!
    Български народен, ОПОМНИ се, до като не е станало късно !!!

  12. ЕЙ,ЧОБАНИН,ТВОЯТА СТАТИЙКА ИЗЛЕЗЕ ЛЪЖЛИВА,ТИ СИ ОТКРОВЕН ОЛИГОФРЕН,НЕ СИ ПОЗНАЛ-БОЙКО СИ Е ТРЕТИ МАНДАТ И ЗАНАПРЕД Щ ЕБЪДЕ,ЩОТО,З АРАЗЛИКА ОТ ТЕБ Е УМЕН, ИПАТРИОТ,ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК,А ТИ СИ ЕДНО КУЧЕ -ПОМИЯР,КОЕТО СИ ЛАЕ С ИЗПОКАПАЛИ ЗЪБИ И ПРОСКУБАНА КОЗИНА,НЕНУЖНО ДОРИ НА СЕБЕ СИ,АНАДЪНМУ???!!!БОЙКО Е СУПЕРСТАР,НАВСЯКЪДЕ ГО ЦЕНЯТ И УВАЖАВАТ,ЩЕ ВИ Е,БЕ МАЙКАТА НА ВСИЧКИ КРАДЦИ НА ПРЕХОДА!

  13. Марието,герберски трол и куха лейко,Бойко е пътник,защото не може да се врътка и на ляво и на дясно.Сгромолясването му ще е уникално и щевърне всичко откраднато от народа.Толкова е прост,че няма къде повече.

  14. Умен““патриот и интелегентен човек““ смех баце..та той и азбуката не знае помияра му с помияр бре..голем смех..Едно време пазеше колите на Маргина..и ходеше по кръчмите да събира рекета..а недеи пред нас говори така които го познаваме де..голем смех..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *