Братя Галеви пръснаха 320 бона за две коли!

Пламен Галев и Ангел Христов – Геле, познати като тандема Братя Галеви, са пръснали 320 хил. лв. за две суперлуксозни лимузини ауди „А6“, издадоха наши хора от Меката на мафиотите – Дупница. Макар и 4 г. в неизвестност, тарторите на подземния свят в Югозапада още са в играта, категорични са източниците ни.
bratia_galevi

През 2012 г. Галеви бяха осъдени на по 5 г. затвор като лидери на банда за рекет и принуда. Веднага след като Върховния касационен съд потвърди наказанията, тандемът изчезна от страната с БМВ Х5 в посока Гърция и с няколко милиона евро кеш.

Двамата бяха обявени за международно издирване, но 4 години от тях вече няма и следа. След като се покриха, периодично плъзват различни слухове за тяхното местонахождение с екзотичен привкус – ЮАР, Дубай, Сейшелите, в тропическия рай на остров Мавриций и къде ли още не.

Междувременно обаче Юлияна, любимата на баш боса Пламен Галев, която преди 5 години му роди дъщеря Мария, продължава да води луксозен живот, напук на проблемите с Темида и липсата на силното мъжко рамо на бившия антимафиот. Преди няколко месеца бандитската любовница се обзавела с две уникални аудита „А6“, всяко от които струва по 160 хил. лв. Едната „шестица“ оставила за себе си, а другата подарила на сестра си Вероника, цъкат завистливо дупничани.

Вдовицата на автоджамбаза Ангел Стефанов – Гяволето, разстрелян през 2004 г. в дупнишкия квартал „Бистрица“ избягвала да шофира скъпарското ауди, за разлика от нахаканата Вероника.

През смях местните разказаха как преди месец общинският „паяк“ вдигнал лимузината на Галева, окичена със софийска регистрация СВ 55 77. Мутресата пък буквално побесняла и завела дело срещу градската управа заради наказателната такса от 30 лв., която я ощавили, за да й върнат мускулестото ауди с 333 конски сили под капака. От ударното автомобилно пазаруване обаче намазали и тъстовете на Пламен Галев.
audi_a_6

Старите, но все така конфортни джипове фолксваген „Туарег“ и рейндж роувър на боса, са били подарени на родителите на красивата Вероника, която омаяла мафиота едва 16-годишна, когато заработвала насъщния като сервитьорка.

Въпреки аферата си Галев не изостави официалната си съпруга Емилия и двете си деца от брака им, хвалят го в родния му град. В момента цялата фамилия на гангстера си живее живота в Лондон, докладваха източниците ни от размирна Дупница.

Бивщите антимафиоти Пламен Галев и Ангел Христов могат да си позволят много повече от две аудита, па макар и за 320 бона. Според прокуратурата, само за 8 г. с помощта на счетоводители и други подставени лица – куриери двамата успели да изперат над 35.5 млн. лв. Плашещите числа изскочиха покрай съдебните драми около автопарка на Братя Галеви.

Митичните бронирани коли, с които се придвижвали дупнишките барети, предизвикаха поредният спор в Темида в началото на ноември. Шестте возила са от малките модели на „Мерцедес“ и „Ауди“, като според експертите колите са купувани бронирани от представителствата на фирмите производители в столицата. Дори и по онова време те са били стари модели. Това стана ясно по време на заседание на съда в Кюстендил, където вече втора година тече дело по искане на комисията за отнемане на незаконно придобито имущество на Галеви и семействата им.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *