Вкарват ни във Война, но не в Украйна, а в Косово и Македония – Топ Анализ на Добри Божилов (С ВИДЕО)

Сега стана ли ви ясен американският план: Готвят колонията си България да воюва, но не в Украйна, а в Косово и пълната с албанци Македония. Балканите трябва да потънат в хаос и кръв като част от стратегията за изпепелената земя на оттеглящия се Хегемон. Никак не е случайна засилилата се до крайна истерия през последните 2 г. българофобска реторика на Скопие. Соросоиди от двете страни работят за реализирането на конфликта. – Топ Анализ на Добри Божилов

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/EEfYxaeVbfM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Малеййй, преди да изгледам видеото си мисля- това е работа само на Кремъл! България отново на три морета!
    Гениални сте, братушки!
    Това само вие го можете!

      • Има “държава”- на дд, предатели и чужди сили.
        С което, Слава Богу, България няма нищо общо:)
        Колкото по-скоро България скъса всякакви допирни точки с т,нар. чужда мафиотска структура “държава”, толкова по-добре.
        Те така…

  2. Този противен арменски циганин какъв топ анализ може да направи ми е много чудно?
    Два пъти си причинявам мъките да изгледам глупостите му и повече не смятам да го правя.
    Това черно дибилче ако е анализатор, аз съм поне едгар кейси. Смях, топ анаЛизатор с втвърден език от лизане на задници и подметки.

    • Е кое в анализа му пък ти се струва нелогично. Аз съм склонен да се съглася с него. Когато не си напълно осведомен каква е истината, не отричай така гръмко други тези, защото може и да се окажат верни. Факт е че сега американците се опитват да раздухат конфликт в косово и да въвлекат в него сърбия, което ще рече и русия. Защо да не сме им нужни ние, българите точно за този конфликт.

      • Прав си. Добре че е този мърляФ манго да ми каже на къде вървят нещата. То въобще не е ясно, защо оградиха сърбите с терористичната организацийка натУ, що се толерират шиптърите и „мЪкидонците“ …… Спрямо Русия въобще не действат по същия начин. То така май е на всякъде, щото британоварварите са тъпи и не се сещат за нещо ново. Сигурно смятат, че като го издикламират по телевизора и всеки глупак им вЕрва. Чети бе момко, доста хора пишат за това дълги години. Особено след 2004-та.

      • Просто ние не сме им нужни за този или друг конфликт. Ние сме предназначени за ликвидиране, защото сме православни. Дали ще е в тези войни , или ще измислят други няма значение. Планът е заличаване на православието.
        Мини по всички конфликтни точки след ВСВ и ще видиш, как се хвърлят в разни „местни“ и избиват хора, само в територии населени с православни. Нато е създаден за избиване на православни. Покрай главната им цел редуцират и останалата част от бялото население, но това е нещо като бонус.

      • И друг път съм го писал. Българската православна цивилизация е заплаха за британоварварските сатанисти.

  3. Всяка една територия която представлява директен интерес или интерес по съседство с други географски обекти е цел на англо-янките. Подчиняването започва със засилено пазаруване на местни фенове на запада и превръщането им в бунтари и анархисти чрез химери за демокрация и човешки права. Набирането на достатъчно голяма критична маса от такива послушници и постепенното им инфилтриране в държавния апарат създава условия за достигане на критичната точка на прелом. Ако властта в този момент прояви мекушавост се стига до Майдан и пълно подчиняване на територията на англо-янките или ако властта намери сили и решителност за запазване на суверенитета, до Тянанмън и смазване на проводниците на чуждото влияние. Имам опасения, че в момента България е достигнала до тази точка на прелом, когато трябва да се избере накъде да тръгне.

  4. Ако пренебрегнем недомислията за несъществуваща руска заплаха, някой има ли съмнение за какво янките си докараха тук войска и плануват да я увеличат до самостоятелна единица не само с морски пехотинци, но и с танкове, артилерия и авиация? Ако се стигне до точка на прелом някой ще познае ли на чия страна ще се намеси тази войска, предвидливо държана тук?

    • Едва ли способните да мислят се съмняват, защо България прелива от окупационни армии. Както и какво ще последва за християните, когато тръгнат да се изтеглят. Но, очевидно сред неспособните и отказалите мозъчни дейности, са тук да ни спасяват от имагинерни заплахи.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *