„Възраждане“ : Поредно посегателство срещу централата на „Възраждане“ в София

Извършено е посегателство срещу партийната централа на „Възраждане“ в град София, на бул. „Христо Ботев“ 111. Нанесени са материални щети чрез огромен камък, с който е счупено едно от стъклата. Въпросното стъкло е на единственото помещение, което има излаз към улица. То е било обект на посегателство и друг път, като след последното счупване е  двойно подсилено. Вероятно заради това сега е счупено с огромен камък, който освен всичко е и намазан с червена боя.

Отправяни са и физически заплахи срещу членове на „Възраждане“, а заплахите за покушение и убийство към председателя на „Възраждане“ – Костадин Костадинов, в последния месец зачестиха.

Очевидно привържениците на американските формации в парламента не само говорят, че искат Майдан, но и се стараят да го провокират и да обвинят „Възраждане“ за това. Не са подготвени обаче, че целият български народ съвсем скоро ще се опълчи срещу колониалния американски режим и неговите марионетки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Нашето общество е разделено досущ както украинското. Всяко отклонение от Лондонско-атлантическа линия е прието като пропутинска линия. И това напрежение ще расте безумно, подклаждано от херувимските, платени с долари НПО-та у нас, които засилват любовта на зомбираното население към метрополията.След Украинците, ние сме вторите, които подлежат на изтребване, което зомбираните чотури не искат и не могат да разберат.Така Англичаните затриха милиони в Индия, в Америка, в Сирия, в Ирак, в Афганистан и къде ли не.Ингилизите, тези, на които се кланяме са имали повече от 50 колонии по света, имат още и сега.Целият свят се дистанцира от Хегемона, само ние доказваме нашата безкрайна тъпота и РОБОЛЕПИЕ.

    • Много добре казано. Няма какво да се добави към думите ти.

  2. В тридесет и осем африкански страни връзките между хора от един и същи пол се наказват със затвор или дори със смъртно наказание. Президентът на Уганда Йовери Мусевени също подписа закон, въвеждащ смъртно наказание или доживотен затвор за хомосексуалност и предаване на СПИН при еднополов секс. В допълнение, за „пропаганда“ на хомосексуализма провинилите се в страната вече ще бъдат затваряни за до 20 години.

    Законът също така затяга наказанията за еднополов секс, които преди това съществуваха в страната, чак до смъртно наказание. Подобна атака срещу ЛГБТ общността предизвика вълна от осъждане от правозащитни организации, фондации и западните лидери. Съединените щати предупредиха Уганда за икономически последици от приемането на „антихомосексуалния акт“.

    Хомосексуалността в Африка се смята за „болест, дошла от Запада“.Нека да фиксираме още веднъж: борбата срещу хомосексуализма всъщност означава продължаване на „борбата със Запада“ и борбата за политическата субектност на Африка.Върховния комисар на ООН за правата на човека, Фолкер Тюрк, вече нарече текста на закона „дискриминационен“ и предположи, че той е „най-лошият в света по рода си „.
    ––––––––––
    Май наближава момента да бягаме в Африка :)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *