Вкарват Анита Мейзер в Ултра Луксозен ВИП Затвор! Виж Тук:

Анита белезнициАнита Мейзер влиза в затвор, но луксозен!!!

Продуцентите на ВИП Брадър са видели златна мина в участието й във формата и в момента преговарят на ниво министерства и други институции да я вкарат в предаването.

Те имаха намерение да я вкарат в юбилейния сезон на риалити шоуто още преди няколко месеца, но убийството на съпруга й попречи на намеренията им. Но тъй като престъплението й се води неумишлено убийство, от продукцията смятат, че и сега могат да вкарат самозваната миска в Къщата, като дадат всички гаранции, че вътре тя ще е под строга охрана и няма как да избяга.

Освен това винаги ще бъде на разположение на прокуратурата и следствието и ще може да излиза с охраняема кола за поредния разпит.

Продуцентите са пресметнали, че Мейзер ще вдигне гледаемостта на шоуто до небесата, тъй като на всички ще е любопитно да чуят от първо лице какво се е случило в  частната спортна зала в ранната сутринта и как е починал мъжът й, овързан със свински опашки.

В същото време шефовете на „ВИП Брадър“ се ангажират да предоставят на полицията денонощни записи от поведението й в Къщата, които могат да помогнат на разследването.

Успеят ли да вкарат Мейзер в Къщата, продуцентите на българския формат ще направят световен прецедент: За пръв път в световния формат ще участва обвинен в убийство.

Компания на силиконката Мейзер в настоящия сезон на „ВИП Брадър“ ще прави и Ася Капчикова, която излъга, че ще влезе в друг формат, но явно е решила, че по ще й е драго да пиянства в луксозния телевизионен затвор.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *