Катето Евро изплака: Вече съм бабичка! Станах на 60! Виж Тук:

Катето евроКатето Евро ще отбележи 60-тия си рожден ден на 1 септември и отсега трескаво се подготвя за събитието.

За разлика от други тя не крие годните си, а се шегува с тях, макар и с нотка на тъга.

„Направо не мога да повярвам, че точно това това се случва! Вече съм бабичка на 60! Мислех, че ще си остана вечно млада!“, възкликна актрисата.

Но пък призна, че още акълът й е на 18-годишна и никой не може да я спре да купонясва. Е, вече годинките си казвали думата. Преди осъмвала във весели компании и си тръгвала чак на сутринта, а сега към 2-3 след полунощ й се доспивало.

„Възрастта си казва думата! Не издържам на големи маратони“. Тази година тя  ще отбележи кръглия си юбилей с щур купон в къщата си в Кокаляне, който сигурно ще продължи до зори и всички ще се веселят здраво. Не без гордост обичаната от поколения българи актриса подчертава, че  всички зеленчуци за салатите на трапезата е отгледала в собствената си градина и ще са екологично чисти. .

„Чувствам се вече леко одъртяла. Едно време вършех страшни дивотии, но сега някак нямам хъс. Върша ги по-рядко“ – признава палавата актриса.

Тя не крие, че приема всякакви участия в телевизията заради пари, не крие и че на 48 години цъфна чисто гола на корицата на „Плейбой“, защото хонорарът бил доста висок.

„И сега, ако направят специално издание за баби, пак ще се съблека дибидюс“, заканва се звездата от „Оркестър без име“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *