ВИП Брадър докара неизлечима болест на Кичка Бодурова: Вижте каква:

Кичка ощипанаУчастието на Кичка Бодурова във „ВИП Брадър“ се оказа фатално за самата нея.

Тоталното неразбиране от страна на съквартирантите, нападките, тормоза, ехидните забележки, непрекъснатите обиди от всички, я докарваха непрекъснато до сълзи, тя все стоеше като изпъдена, а Катя и Здравко от „Ритон“ я третираха като боксова круша, върху която си изкарваха всичките лични несгоди и провали.

Огромният стрес, на който певицата беше подложена цели два месеца, си казал думата още като излязла от шоуто. Тя се прибрала в САЩ, но станала раздразнителна, вечно уморена, спяла повече от нормалното и пак била сънена цял ден, а краката й били все студени, като по никакъв начин не можела да ги стопли.

В началото певицата мислела, че наваксва умората и недоспиването от шоуто, но после забелязала, че те не минават. И се обърнала към лекар.

Оказало се, че стресът от шоуто е отключил заболяване на щитовидната жлеза, което е доста сериозно. Сега й се налага операция, а след това до края на живота си ще пие лекарства.
Бодурова получила  известният тиреоидит на Хашимото, който се появява при жени, изживели силни негативни емоции.

В началото лекарите пробвали да й помогнат медикаментозно, но не успели и сега ще я оперират, тъй като един от възлите й станал много голям и я затруднява дори да диша.

„ВИП Брадър“ ми докара всичко това“, плачела неутешимо певицата  пред приятелите  си. Трябваше да си взема багажа и да си тръгна. А аз търпях унижение след унижение, служех им за боксова круша, преглъщах омразата и подигравките, плачех, гладувах, слушах обидите на останалите… Съжалявам, че влязох!

Най-настървено вътре я нападаха Здравко и Катя, както и Станимир Гъмов. Защо се отпуши тази злоба у тях, така и не стана ясно, но накрая всички се съюзиха срещу нея. А сега високата цена на риалити унижението ще я плаща Кичка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/zz8SjuehTjM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *