Бременна ли е Антония Петрова? Виж Тук:

Антония бюстАнтония Петрова Бередин вече е бременна.
Това е последният слух, който се разнася из светските среди. Миската засега е споделила само с най-близките си и упорито криела новината от медиите, за да не бъде урочасана. Колкото и напредничава да изглежда, тя панически се страхува от уроки и други поличби и е достатъчно суеверна, за да не продума и думичка, докато не мине третия месец.
Нейни колеги издадоха обаче, че Мисис Русия е изоставила свирепата си диета и в момента най-много обичала да нагъва баници и мекици с айран, които гарнирала с бонбони и шоколад.
Освен това Мис България 2009 и Мисис Русия 2012 изглеждала кротка, озарена от някакво вътрешно щастие, присъщо на бъдещите майки – непрекъснато се усмихвала, без следа от чепатия й характер.
От доста време се говореше, че Антония се страхува да роди, за да не развали с бременността фигурата си. Изваяното й от диети и тренировки във фитнеса тяло щяло да претърпи такива промени, че после да й трябват много месеци, за да върне формата си.
Антония е жена като всички и иска дете, а не по-малко от нея го иска съпругът й Александър. Той я остави да се наиграе, да мине всички възможни конкурси, но времето си казва думата, биологичният часовник трака и според него било крайно време съпругата му да го дари с наследник.
Берредин вече се изнервял да играе ролята „мъж на жена си“ и нейн придружител по светските партита. Искал да са пълноценно семейство, а за целта било необходимо бебе.
Освен това желаел да е сигурен, че ще има на кого да остави милионите си, когато се оттегли от активния бизнес.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *