Професорът – С*кс Маниак от НСА Опрашил над 100 Студентки! Колко струва една диплома в България?

професор сексСпипаният почти на калъп в софийски хотел професор от НСА Николай Колев, който без да знае, че го записват със скрита камера, най-безцеремонно  си поиска се*с от бившата адреналинка Ваня, се оказа мелач на студентки.

Самата Ваня направила записа по сигнал и оплаквания на свои колежки. А тъй като също го била закъсала с изпитите, имала идеално алиби да преговаря с него за да й уреди изпита.

Както всички видяха от репортажа, професорът обясни, че има два начина за взимане на изпит – като си платиш, или като му бутнеш. Оказа се, че ненаситният мачо масово отправял на младите момичета  предложения за интимни ласки срещу вземане на изпити и зачоти, като даже гарантирал високи оценки.

Палавият професор  беше уволнен от НСА  веднага след скандала, но се носят слухове, че по изпитаната схема за няколко години е прекарал  над 100 студентки, разказват  негови колеги. На семестър опъвал по десет девойки, сам се хвалел той и обяснявал, че могат да го наричат  „стопутник”.  Подвизите му се знаели в академията, но никой нищо не можел да докаже.

Проф. Колев се оплаквал, че не може да опраши само  футболистките, защото били яки и дебели и не го привличали.

Говори се и че подлагал на изпит в леглото си  и състезателки от националния отбор по крикет, преди да ги одобри да влязат в отбора, пише столичен вестник.

В същото време излезе статия от някакви уж достоверни източници, че Ваня си падала по групов се*с и го практикувала в академията.

Проблемът обаче не е само в професора, който се тръшна болен и заяви, че са го набедили. Нито пък с по колко души се забавлява бившата адреналинка.

Проблемът е, че цялото общество прие историята за нормална, а студенти започнаха масово да споделят по форумите информации за това в кой университет през чие легло трябва да минеш и на кого да си платиш, за да си вземеш изпита.

Проблемът е, че България е залята от млади хора с дипломи за висшисти, но се оказва, че само част от тях реално са ги взели с учене.

Богатите си купуват изпитите с пари, бедните – с телата си.

Проблемът е още по-сериозен, защото същите тези студенти, които са взели дипломи „по другия начин“, после отиват и заемат местата на истински кадърните.

Те ни обучават, те строят сгради, те ни лекуват, някои даже, като Калина Илиева, ни управляват. Или поне се опитват.

Някои ще станат депутати, други ще наследят фирмичките на мама и тати и ще решават човешки съдби, трети ще си намерят богат мъж и ще се настанят на хубава работа.

Бедните ще си останат безработни с дипломи за украса, богатите и напористите ще бъдат там, където не им е мястото.

И бъдещето на цяла България ще зависи от това коя колко сви*ки е врътнала или чий татко е дал повече парички.

Това е страшното.

А развратният професор е просто отражение на тази парадоксална действителност, в която ни вкараха от 26 години и колкото повече се опитваме да изплуваме от нея, толкова повече затъваме! Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Няма ли кой да му забие един на професора? Там е пълно със спортисти.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *