Кичка Бодурова: Здравко се скъса да изневерява на Катя! Окичил я е със 100 чифта рога!

2

Катя Здравко ядосаниСлед като излязоха от Къщата, войната между Кичка и  дyeт „Pитoн“ продължава да се вихри с пълна сила.

Дуетното семейство дава интервю след интервю, където Здравко е по-мек и твърди, че това с Кичка не било война, а закачки, характерни за бранша. Катя обаче се пени, че не е била достатъчно твърда и трябвало да се противопостави още повече на конкурентната им колежка.

Аз бях много мека, повече неща трябваше да й кажа. Двамата даже достигнаха до смешния извод, че не пеели в чужбина, понеже имали достатъчно работа в България. Само певците, които не намирали достатъчно публика в страната си, тръгвали да странстват по чуждите сцени. По този начин Кичка влезе в един кюп с Мадона, Риана, Шер, Майкъл Джексън, Стинг, Том Джоунс и всички световно известни изпълнители, които са правили турнета из много страни. А причината, че публиката в родните им държави не ги е искала и не е пълнила залите им е повече от смешна.

Двамата удариха Кичка и с друго. Те изтъкнаха дълогодишния си брак като пример и я заклеймиха, че се е женила няколко пъти.

Още в Къщата бургаската певица каза през смях. Аз съм си такъв човек. Като се влюбя в някого, веднага се женя за него. Така му показвам, че съм само негова и той е само мой. Даже за сегашния си съпруг съм се омъжвала два пъти, когато той призна, че толкова ме обича, че не  може да живее без мен.

Сега, когато чете интервютата на „Ритон“ и продължаващите хули, които се сипят върху главата й, певицата най-накрая избухна и издаде шокираща тайна за ритонците.

Тяхното не е брак, а съюз в името на кариерата. Не бих могла да живея така. Здравко е със слаб ангел и непрекъснато изневерява на Катя. Да е било веднъж, ще кажа, че е грешка. Но той го правеше периодично, а тя си затваряше очите, защото сама не може да пее и щеше да залезе от сцената.

Не зная що за компромис трябва да направиш, за да живееш с един човек и са се правиш на идеалната съпруга в идеалното семейство, когато този човек те е окичил с рога, колкото стадо елени. Това е пълно самоунижение. По-добре пет пъти женен и обичан, отколкото унизен. Но нека си говорят, те не са фактор за мен, довърши ги с едно изречение Бодурова. He мoгa дa cи зaтвapям oчитe, caмo и caмo, зa дa зaпaзя бpaĸa cи и само и само да не ме наричат  paзвeдeнa жeнa.  Kaтя oчeвиднo пpиeмa нeщaтa пo paзличeн нaчин!, категорична е Кичка Бодурова.

https://youtu.be/gBOetImuNfs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Кицо, много си проста, честно ти казвам….. Не вярвах, че ще паднеш толкова ниско и ще пишеш така за Любимците на цяла България… най-обичания дует…. Ритон! Докато нямаш друга работа и по цял ден висиш пред компютъра, за да пишеш поредната ДОЛНА КЛЕВЕТА за Ритон, да пишеш кой те е изнасилил и т.н. Ритон работят върху концертите си. Вместо да пишеш лъжи, можеш да направиш някой концерт, поне да си запълниш времето ползотворно …. Страшно си деградирала, честно ти казвам!

    • Prava si Eliza! Tq kakva e da kazva kolko puti Zdravko e izneverqval na Katq! Tq kato se e omujvala nqkolko puti tova oznachava che tq kogato se vlubi v nqkogo se omujva za nego i kogato chuvstata izcheznat za drug. No Katq i Zdravko se obichat silno i vinagi shte se obichat!!!!! Za tova Baba Kitsa da si zatvarq pluvalnika! Kukomitsin takuv,tq shte mi kazva kolko puti Zdravko e izneverqval!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *