Виктор Папазов: Имотният балон се пука, идват тежки дни, никаква Еврозона (С ВИДЕО)

„Със санкциите към Русия европейците разрушиха световния ред, в който живеехме досега. Национализираме, крадем без закони. Демонизираха всички руски граждани. Третират ги, както са били третирани евреите в Хитлеристка Германия. По какво се различава Европейският съюз от Третия райх на Хитлер?“ Това каза в предаване на Поглед ТВ, пред Валентин Кардамски, Виктор Папазов, топ финансист и икономист, създател на Българска Фондова Борса.

„Оттук насетне, Европа не може да разчита на добро отношение от този, който десетилетия наред й осигуряваше охолния живот с евтина енергия и суровини. От това печелят САЩ, защото знаят, че нямат ресурс да управляват целия свят. Неслучайно направиха военния съюз само за англосаксонци АУКУС, към който ще се изтеглят след скорошната „мозъчна смърт“ на НАТО. Пътьом ще разграбят Европа. В момента тече процес, в който Китай, Индия, че и Русия изкупуват цели европейски предприятия. Наскоро чух, че правителството ни обсъждало да национализира „Лукойл“. И какво ще преработваме в него? Морска вода от Бургаския залив ли? Грандиозна глупост.“, каза Папазов.

Тепърва лихвите по кредитите ще растат, в това число и ипотеките. В отчаянието си да овладеят ситуацията, централните западни банки започнаха да вдигат лихвите. При тази почти галопираща инфлация ЕЦБ няма избор и ще вдига лихвите. Ипотеките ще станат скъпи, хората няма да могат да си ги позволяват, а и много хора ще останат и без работа. От приятел знам, че за една година сделките по продажбите на жилища в София са спаднали с 15%. Балонът вече се пука. Като икономически балон, той първо се спихва и като намалее, хората се усещат какво става и почва паниката. Въпрос на няколко месеца е. Чакат ни много тежки времена. Ако не успеем да се обединим като народ в името на оцеляването ни – нищо добро не ни чака“, категоричен е Папазов. По думите му, хората трябва да инвестират спестяванията си в националния ни суверенитет, в злато и сребро и призова да подкрепят протестите в защита на лева. Той беше категоричен, че апартаментите в София вече не са алтернатива за спасяване на спестявания ако мислите да купувате сега, защото след скорошното спукване на имотния балон ще намали цената им поне с една трета.

Какво каза за бъдещето на криптовалутите, за дигиталните валути и как правителствата ще заробят хората, ВИЖТЕ ВЪВ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/LK9-x11WFV4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Със сълзи на очи чета подобни изказвания от умни ХОРА
    но за съжаление партийно КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ която е окупирала държавата се цели в пълното и УНИЩОЖЕНИЕ. ПРАВ Е НАСТАВАЙ НАРОДЕ ПРОТИВ ТАЗИ ФАШИСТКО КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ.

    • Не наричай неолибералите-глобалисти „комунисти“. Те четат Маркс, както дявола чете евенгелието. Неолибералчета от Джо Байдън, през Макрон и нашенския Христо Иванов защитават интереса на единия процент свръхбогати. Те са за равенство между останалите 99 % роби в условията на тежък нечовешки глобо-капитализъм. Понимаеш ли? Това не е комунизъм. Комунизма е велика идея.

      • Тои нарича Бг бившите комуняги че бса днештните
        фашаго комуняги.

  2. Коментарът на г-н Папазов е болезнен,но много точен! Чакат ни тежки времена! Да се обединим и не позволим на шайката продайници, да заменят лева с евро!

  3. Изключително точен коментар. Един нов апартамент в България вече е с цена по-висока от сравнимата например в Инстанбул. Казва ли някой колко български пари изтекоха към Гърция и Турция за закупуване на имоти? Не! И това няма да се оповести никога. Видни български личности – предимно новопръкнали се политици имат по шест – седем апартамента в София и страната. За чий х….. им са?Днес можеш да спиш в едно легло а не в седем! Тъпанари – изглежда е по-трудно да имаш пари от това да нямаш. Наистина сме в началото на нещо страшно.Чакал ни глад – глупости! Човек може да живее гладен две седмици. Но жаден – само три дни.Ето това ни чака – жажда. Колко градове в България са от години без вода – по един час на ден! Това е геноцид и нищо друго. Виновни са пак комунистите – ха ха. При дядо Тодор поне имаше вода за пиене,за миене и за поливане на нивите. При демокрацията – йок вода за пиене. Иначе вода си има – три села разруши. И какво се случи – хората останаха през зимата на улицата – цялата страна не може да се справи с дървосекачите изнесли гората на България в съседна Турция. Така сами се убиваме и не са ни виновни холандците. Не ни трябва шенген, не ни трябва евро.Сами трябва да се справим с всичко, колкото и да ни пречат.

    • Никой не казва нищо и за 79 вагона изнесено злато от бг колонията.

  4. Истината ?
    Има ли икономика, политика, суверенитет България ?
    Ако имате мнение :
    Включете се в групата : Български Суверенитет
    facebook.com/groups/1775440566153221
    Бъди българин !

  5. НИТО ПОЛИТИКА,НИТО ИКОНОМИКА,НИТО СУВЕРЕНИТЕТ! НЯМА ДЪРЖАВА,ИМА ТЕРИТОРИЯ!БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕДИН ДЕБЕЛ ТЪПАНАР ОТ БАНКЯ,И НЕГОВИТЕ ПУДЕЛИ,ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ Е,УНИЩОЖАВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ.ТОЙ ТРЯБВ ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ГЕНОЦИД НАД СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД,ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЗАТВАРЯНЕТО НА ГРАДОВЕТЕ,ДЕКЛАРАЦИИТЕ,УНИЖЕНИЕТО?!А ТОЙ РАЗКАРВАШЕ ЕДНИ КУФАРИ ДА ГЛЕДАТ МАНТИНЕЛИ,АСФАЛТИ И ДА СИ ПЕЯТ КОРОНА ЧАО!ЕЙ ТИЯ,ВСИЧКИТЕ СА ЗА ТРИБУНАЛ!

    • Напълно.
      Не само той. Цялата му мутренска клика. Цялата сган през последните 33 години.
      Крадлива продажна българоубийска сган!
      Ще си получи горенето в геената. Буквално!
      А сегашните преоблечени с овчи кожи демони- геената ги чака!
      Всички до последния!
      Молете се, дяволи!
      На Христос се молете!
      Дяволски изчадия!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *