Вижте колко струваше конгреса на ГЕРБ! Сумата ще ви шокира!

Невероятно! Необяснимо! Безумно и парвенюшко за условията, в  които живеем, или по-точно вегетираме!

17 милиона лева струва Конгреса на управляващата партия ГЕРБ! Ни повече, ни по-малко.

За да се съберат другарите и да преизберат  Бойко Борисов с пълно мнозинство!

Информацията за цената на разиграното пред цяла България театро се разпространи  в социалните мрежи и някои медии и звучи шокиращо!

Делегатите са били 3000 и до един са били настанени в 4 и 5 звездни хотели на пълен  ол-инклузив за цели три дни! Да съчетаят полезното с приятното.  И за да не скучаят им е организирана и  културна програма за хората от прованса с екскурзоводи и  специални автобусчета. Тя включвала обиколка на столицата, а за дамите и на моловете.  Все пак трябвало да си купят някое тоалетче, за да изглеждат добре сред партийната маса. За конгреса пък бе ангажирана  една от най-скъпите зали в столицата – „София Експо център“.

Извън всички екстри, всеки делегат е получил пакет с агитационни материали, който обаче не  освен  листовки и хартия с речите, съдържал скъпи химикалки с логото на ГЕРБ, луксозни тефтерчета  и 32 гигабайтова флашка с всички предварителни презентации в електронен вид, която после остава за лично ползване.

Храна също е била екзотична и скъпа, твърдят хора, обслужвали  събитието и делегатите по места в хотелите.

Пир по време на чума!

3000 богоизбрани, или бойкоизбрани гербери отиват на конгрес!

Нито един от тези три хиляди души не излиза на трибуната и не издумва и грам критика към политиката на партията. Всички крещят ура и да живее. Няма инакомислещи, няма от кумова срама поне един против случващото се в държавата. Царят мир и любов и такова партийно единодушие, че чак станахме за смях в ЕС. Чуждите медии започнаха с леки задявки и искрени подигравки за гласувалите 100 процента за преизбиране на Борисов.

И защо беше целият този цирк?

Защо трябваше да се спретва тази постановка?

Не можеше ли да се изпробва прехваленото електронно гласуване и делегатите да изслушат речите онлайн, а след това да гласуват?

Но не! Трябваше пищна церемония, масовост, писналите ни до болка речи на Боцко и Цецко и дежурните оплювки по БСП. /Какво ли щяха да говорят от трибуните, къде ли щяха да видят врага, ако я нямаше БСП?/.

И всичко това за 17 милиона лева.

Грешни народни пари, които идват от нашите данъци и потъват в огромните партийни субсидии!

За да може Партията да настани верните си членове в лукс и да направи един помпозен конгрес!

Партията, която мисли за България!

Мисли, но какво й мисли още?

Да му мислим ние. Безмълвния електорат!

Автор: Станислава СЛАВОВА Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ ПРОГЛЕДНИ И ВИШ ПИРА НА УБИЙЦИТЕ СИ 17 МИЛИОНА НАРОДНИ ПАРИ ЗА НИЩО НЯМА ЛИ КАЛАШНИЦИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА СРЕТЕНЕЕЕЕЕЕЕЕ…..! КЪДЕ СИИИИИИИИИИИИ? НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГИ ИЗТРОВИ ДА СПРАТ ДА ПИЯТ НАРОДНА КРЪВ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ИСЛЯМИЗИРАТ БЪЛГАРИЯ СЕГА ЩЕ ВИДИТЕ ОЩЕ КОЛКО ДЖАМИИ ЩЕ ЦЪФНАТ НА БАЛКАНИТЕ БРАТУШКИ ИДВАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

  2. ЗА 17 МИЛИОНА РАКОСПАСЯВАЩИ ЛЕКАРСТВА ДА КУПЯТ ЗА ДЕЦАТА СИ ОТ ТЕХНИЯ ДЖОБ БАНКЯНСКИЯ ЦИГАНИН КОЙЗНАЕ КАКВИ ГИ РАЗПИСВА ОТ ИМЕТО НА НАРОДА САМО ЗАЕМИ НИ ТРУПА НА ГЪРБА СИГУРНО Е ЗАБЪРКАЛ ПАК НЯКОЙ ГОЛЕМИ ЛАЙНА В СУАДИТСКА АРАБИЯ ЗА ПАРИ ТОЙ И НА СЮНЕТ ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ ХОДИ ДА ЛЪЖЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ПРОСПЕРИРАЩА В НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ ЗАТУЙ Е ВСЕ ПО ЗЛЕ ЖИВ ДА НЕ СЕ ВЪРНЕ ДАНО

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *