Вижте кой е д-р Василев от „Откраднат живот“ в реалния живот:

d-r_vasilevД-р Василев от нашумелия сериал „Откраднат живот“ е син на баща си както в сериала, така и в действителността.

Той е син на актьора Стоян Алексиев, който играе основната роля във филма и е директор на болницата. Първо поканили за участие баща му, а после решили да пробват и сина – Александър. Сашо е роден в артистично семейство и родителите му го взимали в театъра. А докато играят, за него се грижели сценичните работници или гардеробиерките. На кастинга за лекарския сериал толкова го харесали, че решили дори да не променят истинското му име.

Проходих на сцената на пловдивския театър, разказва той. Бил съм на 11 месеца и внезапно съм тръгнал. Родителите видели актьорските заложби на детето си и още 16-годишен Алекс се озовал в престижния „Adelphi University” в Ню Йорк, където завършил актьорско майсторство. Снимал се е в американски и английски продукции, а в Лондон се запознал със съпругата си Яна Титова, която също е актриса.

Александър със съпругата си ЯнаТитова
Александър със съпругата си Яна Титова

Първият му досег с болниците бил, когато съпругата му забременяла и той тръгнал на курсове за бащи. Не само присъствал на раждането на дъщеря си Ая, но и сам отрязал пъпната й връв, а самото раждане станало под вода.

Талантливият хирург от сериала има съвсем различен реален живот. Истински родители, любящо семейство, добра съпруга и малка сладка дъщеричка. Според сюжета на българския филм обаче, той е подменен в родилния дом, не знае, че шефът на болницата му е баща и предизвиква доста сълзи у зрителките.

Александър харесал сценария. Смята, че филмът ще се превърне в хит и ще бъде откупен и от чужди телевизии.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/4TAEkdgsu-E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *