Разкритие: Бойко Борисов с няколко сметки в офшорки! Също и още 50 бг. политици!

Борисов гримасаЕвгения Банева, първата лъснала в досиетата на „Панама гейт“ днес даде обяснително интервю, че да ползваш офшорки не е незаконно.

Цял свят ги използва, защо да не го правим и ние, заяви Банева. И докато обясняваше колко е честно и почтено да си криеш парите в Панама и да спестяваш някой и друг милион от данъци, тя без да иска изтърси: „Чудно ми е само ние двамата с мъжа ми ли имаме такива сметки? Защо излязоха нашите имена? Има толкова много хора от бизнеса и политиката у нас, които ползват подобен начин да ръководят и финансират фирмите си.“

Тя беше първата, която официално загатна, макар и без конкретни примери, че родният бизнес масово къта пари в зони, където няма данъци и си спестява това, което дължи на държавата.

От ГЕРБ пък на принципа „гузен – негонен бяга“, веднага заявиха, че няма как техни хора да бъдат в списъците на „Панама гейт“, понеже били млада партия и никой не е натрупал сериозно състояние.

Коментарът на Skandalno.net:

А, стига бе!

Млада партия, а членовете на средна възраст над 50 години!

Тези хора не са висяли в пространството и безвремието преди да се учреди така наречената „млада партия“. Трупали са милионите си едни – в НДСВ, други – в СДС, трети – някъде другаде… И са обърнали палачинката, когато са разбрали, че бодигардът на Тодор Живков се е устремил към властта.

Така че да се говори, че в ГЕРБ няма милионери е толкова несериозно, колкото и че у нас няма корупция.

В списъка има бизнесмени и партийци от всички цветове, колкото си искаш.

Навсякъде упорито се говори, но се избягва да се пише, че най-много пари е скатал Бойко Борисов от сенчестия си бизнес – (в няколко офшорки- б.р.), а във врата му диша и се опитва да го стигне по спестено от данъци бившата му съпруга Цветелина Бориславова.  Няма как да се пише, защото медиите до една са купени!

Освен това е ясно и друго: Докато Бойко слушка американските си господари, досието му от офшорките в американската колония Панама няма да бъде отворено.

За сметка на това пък британския премиер Камерън лъсна с цялата си прелест в „Панама гейт“! Дали не е защото поиска да се отцепи от ЕС! Е, как да не покажеш на такъв човек скритите му пари.

Исландия пък се правеше на независима държава… докато премиерът й не цъфна в „Панама гейт“.

Сега нашият Бойко се е снишил и буквално е залегнал по очи на хлъзгавия терен.

Ха, мръдне, ха отидоха и избори и премиерство.

С „Панама гейт“ американците ни демонстрираха още един свой способ да контролират световните лидери в опит да върнат господството си в света.

Дали този способ им донесе успех, е друг въпрос! Защото „Панама гейт“ бе директно наречен в много страни „активно мероприятие на американските служби“.

Само ние мълчим.

Обяснимо защо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/98iRzKRjwfg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. По груби сметки при предишното управление на Борисов се губят около 8 милиарда от хазната! Сега са планирани поне 16! Колко от тях ще отидат в офшорки докато Народа изнемогва, ще се разбере по късно!

  2. За Б.Борисов е всеобща тайна, че е натрупал „спестяванията си“ от държавния бюджет, но е само той, а някои негови кметове-те от къде натрупаха милионите си или имотите си???Защо никой не ги пипа…Докога ще е така???

  3. „Разкриваме“ ги 25 години и какво? Сакатият другарски „преход” ПОДМЕНИ промяната, необходима на България с най-брутален грабеж и разрушение. Силите бяха неравни – глутницата държеше и парите – с тях запази контрол над всичко зад новата фасада, измами и смачка цял народ… знаем как. Помагаха им ВСИЧКИ големи „братя” и хубаво, че умряха празните надежди с юнашкото доверие – чакалите употребиха и двете. Сега недоверието да стане обединяваща сила – БУНТ НЕ за „хляб” и „оставка”, а за ПОЛИТИЧЕСКИ ПРАВА сами да решаваме нещата, когато избраните да ни служат, НИ ПРЕДАВАТ – това ще вдигне цял народ. И тогава ДВА МИЛИОНА на улиците с ТОЧНИТЕ искания ще издухат глутницата за две седмици. Но си трябва свързване и договаряне МЕЖДУ ВСИЧКИ на промени, които ДА ОВЛАСТЯТ ПРЯКО гражданите с най-силни ПРАВА за пряко влизане във ВСИЧКИ власти, вкл. „четвъртата” – не да им вършат работата, а като КОРЕКТИВ. За ТОВА да си говорим на всяко публично събрание – КАК самоорганизиране за ВСЕНАРОДЕН БУНТ и ПРОМЕНИ, ДОГОВОРЕНИ МЕЖДУ ВСИЧКИ – КАК постоянни повсеместни СЪБРАНИЯ във всеки квартал? Не да „ранобудни” мишки от затворени „щабове” и кръгли маси с пропуск,спонцорирани от изток и запад да давят БУНТА в БОЗА и изпразват „злобата на роба” в празно пространство с изпреварващи лъже-протести! Те са тук да крадат революции, не забравяйте – парачутистите на Шорош-Морош и КГБ ! . Инструменти на свободата

  4. Свободна медия,защо не си пише автора името.То аз мога да напиша че вие също имате милиони в някоя банка,и ги криете.Недейте така да подклаждат народа,без това обеднял,озлобен и изнервен.Пишете с цифри,факти и доказателства!

  5. Добре, ясно, но пишете нещо и за депутатите от БСП, ДПС, Атака, АБВ, ДСБ и други!Те по-хубави ли са като знаем, че и те бяха от котилото на БКП, а то, че БКП се преименуваха на БСП вече не е новина, ама защо се преименуваха?!?!Ще чакаме с интерес да пишете нещо и за изброените партии!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *