Фънки разкри тайната си любов! Виж Тук:

ФкАко кажа, че жена ми е голямата ми любов и падам на колене, като я видя, ще излъжа, заяви Фънки.

Има си там един период, в който младите се влюбват, решават да изживеят живота си заедно, сърцата им трепкат, коленете им се подгъват… ама то това продължава много малко време.

Семейството е една  отживелица. Семейството не е основна клетка на обществото, както казваха преди, а временна клетка. Двама души заживяват заедно,  правят си  деца и след това трябва веднага да се разделят, за да могат отново и отново да търсят голямата любов. Само че не става така, както си го мечтая и сигурно много хора си мечтаят. А накрая остават заедно заради децата. Не от любов, разсъждава Фънки.

Понякога не могат да се гледат, даже искат да се застрелят, дотолкова са си омръзнали. Но стоят един с друг направо на инат. Мазохистично и упорито.

Но има една любов, която остава за цял живот. Към това, което правиш. Моята голяма любов са музиката и китарите. Като видя китара, все едно виждам красива жена. Не мога да се стърпя да не я докосна. Имам над 30 китари и те са моята колекция и едновременно моят таен свят, който ме кара да се чувствам щастлив.

Не свиря на всичките китари, но се радвам, че ги притежавам. Те са моите приятелки и любовници. Грижа се за тях да изглеждат перфектно, да са настроени, да са винаги готови за употреба.

А жена ми…тя е добра жена и е свикнала с моите малки радости и изневери с китарите, допълни Фънки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/mhkVdXdZSL4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *