Вижте кого готвят за победител във ВИП Брадър! Истината ще ви шокира

Зрителите вече имат своите фаворити в риалитито на Нова телевизия за излагация на известни.

Но както е ясно, никога не печели този, който те изберат, а който се е договорил с продуцентите. Още отсега е ясно, че форматът няма да бъде спечелен от кротката Ваня Щерева, нито пък от достойната Маргарита Хранова, както и от безкрайно толерантния Алфредо Торес.

На почит там е скандалното, фрапантното поведение, нахалството и мачкането на останалите. Винаги побеждават тези, които са в центъра на бурята, които не мълчат и използват език, близък до хамалския.

За титлата ще се състезават шеф Петров, който не може да губи, сладката Енджи Касабие, която всички мъже и даже жени харесват, тъй като е скромна и ненатрапчива, Тото, който се навил да влезе почти без хонорар, но с условието да стане известен, Сашка Васева, която може да бъде прекръстена на Геновева, заради различните й страдания и фолкаджийката Мария.

Сашка пък е поставила условие да престои поне месец в къщата, за да даде рестарт на кариерата си. Тя доста наивно смята, че като се развява по комбенизони и камизолки и като изсипва бюста си направо на масата, ще си върне феновете и ще завалят покани за участия от най-реномираните чалготеки.

Дупнишката мадона обаче има доста сериозна конкуренция и то от Мария. Условието на 150 сантиметровата певица било – ще вляза, ако победя. Ще победиш, ако си в центъра на вниманието, бил отговорът на продуцентите и тя прави всичко възможно да се скара с всеки и да отстоява титлата си на фатална и желязна дама.

Скандалите, в които участва, са изкуствени и снощи това стана ясно. Тя се хвърли не срещу кого да е, а срещу лъва в Къщата – устатия шеф Петров, при това без да я е засегнал лично. Внезапно Мария зае страната на мълчаливо стачкуващия и хленчещ Антон Петров и се метна на врата на дебелия готвач с дежурния си въпрос – кой си пък ти.

Устатата певица, която уж се държи прилично заради дъщеря си, надменно каза – ти си никой. Ти си този, който ме обслужва, а аз ти плащам. Като ти дойда в ресторанта, ти се криеш в миша дупка – в кухнята, където ти е мястото. А аз стоя на масата, под прожекторите, пък твоите хора в редичка ме обслужват. Ако няма такива като мен, ти изобщо няма да съществуваш. Затова всеки трябва да знае къде се намира в този живот. За мен си просто обслужващ персонал, а не вип.

Шефът скочи като ранена в сърцето мечка и се разкрещя, че Мария е обикновена фолкаджийка и даже пее на плейбек, но тя го изгледа стръвно и повтори. И все пак аз ти плащам, за да ми изпълняваш капризите.

Петров реши да изгуби битката, за да не си отваря много фронтове, а Отварачката триумфира като победител.

По същия начин започна и жестоката й кавга с Мегз, където летяха обиди и от двете страни. Странното е, че в живота двете са близки приятелки и Каканашева й шие сценичните костюми. Мария обвини, че Мегз е посредствена и евтина и има спонсор зад гърба си. Устатата Каканашева веднага й го върна с твърдението, че Отварачката е платена компаньонка. С което си изпроси закана за съдебно дело за обида.

Така в очите на простия зрител Мария си спечели ореол, че не цепи никому басма, че е горда и не си оставя магарето в калта, че е справедлива и безстрашна.

Всъщност тя е обикновена скандалджийка, своенравна и нахална глезла, а зад накичената й със скъпи дрехи и бижута фигура прозира дребнав и невъзпитан човек. Който влязъл в Къщата да дава уж пример на дъщеря си.

Горкото дете и горките зрители!

И най-вече горките фенове! Живото доказателство, че на пиедестал в България продължава да е наглостта и простотията, а добрите хора ги мачкат и ги изхвърлят, докато лошите са герои и пример за пошлата действителност, в която живеем.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *