Вижте какво Животно Обязди Криско в Тайланд! СНИМКИ Виж Тук:

Криско си живее като бей по време на въздългата си почивка първо на остров Бали, а после  и в Тайланд.

В индонезийската екзотична държава Тайланд бг. рапърът откри доста интересен начин за придвижване и на мига се похвали пред феновете си във фейсбук.

Рапърът се снима, метнат върху слон и така покачен на гърба на екзотичното добиче си направи разходка с него в джунглата. А за да покаже колко е смел, не се качи на обезопасения гръб на животното, а се провеси направо на шията му, без да се държи никъде.

Слоновете за разходка са дресирани, имат благ характер и са свикнали да ги яздят всякакви луди туристи, даже и българи. Тъй като певецът е лекичък, явно не е натежал особено на животина и не му е причинил гръбначни изкривявания като плексит например.

„Хей, вземи го това нещо в София, ще се придвижваш по-лесно в задръстванията – посъветваха го фенове в социалната мрежа, които очевидно се забавляваха заедно с него.

Криско пусна и снимка как се кефи на гумена лодка, но този път, за разлика от други свои селфита, стратегически бе прикрил най-милото си.

И веднага тръгнаха слухове, че нарочно не е показал „пакета“ си, тъй като бил малък, пък нямал навит чорап, който да си подложи в банския за самочувствие.

Появиха се и дами, които най-компетентно и от първо лице свидетелстваха, че се достойнството на Криско се доближавало до средната дължина.

Истината обаче е, че на рапъра изобщо не му пука как точно го обсъждат феновете му. Той отдъхва активно из тропиците и се готви за тежка година, в която ще има много участия, ще продуцира десетки нови парчета и вероятно пак ще се вихри като ментор в „Х-фактор“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *