Шок и Ужас в „Капките“! Маги Халваджиян уволни много важни хора от екипа си! Виж Тук:

Като де жавю започна новият сезон на „Като две капки вода“. Все едно гледаш стар епизод, незнайно от кой сезон.

Балетът – същият, сцената – същата, вокалният педагог . и той, преподавателят по актьорско майсторство -тоже, водещите – и те, а номерата им – изтъркани до дъно. Мъчат се Зуека и Рачков да надскочат себе си, но не могат, защото вече цяла петилетка правят едно и също.

Единствените изненади са участниците и журито.

За пръв път Маги Халваджиян се лиши от услугите на Хилда Казасян, а според хора от кухнята двамата се разделили заради типично арменски спор за пари. Тя поискала по-голям хонорар, но той пък решил да свива бюджета. Двамата не успели да си стиснат ръцете и сега Хилда е извън борда. Журито този сезон се състои от трима, вместо от четирима души, но има четири стола- та когато на Маги му се прииска, да сяда и да раздава акъл и най-вече хвалби.

В останалите три арбитърски стола са Фънки от старата гвардия, който се е съгласил на по-малък хонорар, Виктор Калев, който е готов да работи и за половината пари, само и само да се върне на екран, и Йорданка Христова, за която пък всеки лев е добре дошъл… за да го вложи после в екскурзия до любимата й Куба.

Данчето се появи като прима, държа се като прима, но накрая издаде неволно на публиката, че песните се избират от музикален редактор, а не от бутона на късмета. След което прие паническата критика на водещите и обяви, че се е пообъркала малко. Мястото на Виктор на стола на съдиите пък изглежда нелепо, тъй като комедийният актьор би бил многопо- колоритен като участник, отколкото като жури.

И участниците не поднесоха кой знае какви изненади, тъй като песните, които изпълниха до една бяха от миналогодишната, или по-миналогодишната плейлиста.

Така нареченото „шоу № 1“ се очертава дълго и скучно с безкрайни тричасови епизоди… до стехен, че дори Зуека и Рачков не посмяха този път да карат публиката да реве – „Ние сме номер 1 и всичко е много яко“!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *