Внимание: Луна се Самоубива с Алкохол и Антидепресантите! Виж Тук:

Бившата брадърка, кандидат-президентка и някогашна фолк фурия Луна е започнала да се пристрастява към алкохола, издадоха нейни приятели. 

Те загрижено споделиха, че  от няколко месеца  фолкаджийката се напива сам сама вкъщи и често губи връзка с действителността. Но проблемът не бил толкова в бутилката, колкото в комбинацията между алкохол и антидепресанти.

В началото всичко започнало нормално. След като намери майка си мъртва у дома, певицата изпадна в шок. И за да преодолее депресията, прибягнала до розови хапчета, изписани й от лекар.

Скоро обаче открила, че се чувства много по-добре, ако заедно с тях изпие и чаша вино. Постепенно свикнала с коктейла, който я карал да се чувства лека и спокойна и решила да увеличи чашките. Първо се ограничавала до една, после до две, докато накрая не стигнала етап в който не спирала, докато не види дъното на бутилката.

В Брадъра Луна си позволяваше чаша вино и то не всяка вечер. И беше непримирима към алкохолиците в Къщата. Сега обаче зрителите едва ли биха я познали. Носела се като призрак из дома си още от обед с чашата в ръка, а от известно време насам започвала да пие от сутринта. Често нейни приятели я заварвали на дивана в пълно вцепенение, загледана в телевизора, без да знае какво точно гледа.

Това разредило още повече и без това редките ангажименти на певицата по кръчмите.

На няколко пъти тя се появявала пияна на сцената, танцувала луди танци, вживявала се в ролята на имитатор и критикувала една или друга популярна личност, палаво ходела по масите и с блеснал поглед питала посетителите ще гласуват ли за нея, без да обясни за каква точно се е кандидатирала.

Докато се клатела на високите си токчета, видимо почерпена и изкуствено развеселена, публиката я аплодирала заради излагациите, а не заради пеенето.

Приятелите на певицата я молели да се консултира с лекар и да се самоунищожава и излага, но Луна била категорична, че не е болна и че се чувства много добре. Обвинявала аверите си, че й говорят така, защото й завиждат за това, че се чувства в комфорт със себе си и публиката я обожава.

„Виното е полезно, аз не прекалявам“, удряла се в гърдите Луна, когато й сочели обвинително поредната празна бутилка пред нея.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *