Вижте каква скъпа страст тресе Диана Любенова

Диана ЛюбеноваИстинска колекция от бижута с диаманти крие в кутията на  тоалетката си водещата на „Тази събота“ и „Тази неделя“ Диана Любенова, разказват колегите й.

Актрисата, която пя фалшиво в „Като две капки вода“ и  се прочу с ролята си в сериала „Забранена любов“, си позволила да се отдаде на скъпата си страст, след като срещнала и се влюбила в съпруга си Лес Уелдън. Точно американецът, който от години живее в България и е богат  филмов продуцент, й подарил първия диамант  – доста голям камък, който украсявал фина златна висулка.

След това последвал и годежен пръстен с друг още по- красив диамант. Диана много го харесала и буквално се влюбила в тези камъни. Тя твърди, че й носят спокойствие и радост, топлят я и влияят на настроението й.

Днес Любенова имала и изящни обеци, както и още един пръстен със скъпите  камъни. Следващата й покупка ще  е старинна гривна, която тя си харесала в антиквариат. Бижуто било на поне век и изработено от руски бижутери, хвалела се тв звездата. А в него били инкрустирани истински ценни диаманти.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *