Луд екшън в Бургас! Продавачка в истерия крещи на рускиня: Излизай от магазина, или ще те наритам! /ВИДЕО/

мол скандалЛуд екшън се разигра в бутик в мол „Галерия Бургас”. Поводът е опит на рускиня да върне купена предния ден стока.

Женска война между търговка и купувачката е направо достойна за сюжет на филм, а в нея става въпрос за  панталон на лудата  цена 210 лева. Чуждестранната клиентка иска да върне обратно стоката и да й се възстановят парите, защото след размисъл и след съвети от приятелки е установила, че панталонът не й стои добре.

Видеото е заснето явно  от недоволната рускиня, която е знаела, че няма да бъде посрещната с отворени обятия и решила да се застрахова със запис. То се разпространява вече в социалната мрежа и са го лайкнали много рускоговорящи потребители.

”Хайде! Вън! Излизай веднага от магазина ми, махай се, защото  ще те наритам. Да не съм те видяла да стъпваш тук. Извикай полиция, ако искаш. Не мога да се разправям повече  с такива като вас! Който купува – купува -, ако всички започнат да  идват и да връщат кво ще стане тук?  Заминавайте си, защото ще извикам бодигарда. Ще се научите веднъж завинаги, че идвате в бутик, тук не се взима стока, защото после  не се връща!  Отивайте в „Зара” там е евтино и си купувайте каквото щете”, крещи търговката от магазина, в който има иначе изискани на вид дамски дрехи.

Явно приятелки на руската клиентка са били потърпевши от подобни скандали, защото тя през цялото време се опитва да сдържи тона, а  разправията е заснета  от камерата на телефон. „Прекрасно“, но „Что вы делаете?“, пита стреснато рускинята, но не си тръгва от магазина, въпреки хвърлената в краката й  торбичка с покупката. Не е ясно дали преди да си купи панталона, тя го е пробвала и каква е причината да иска да го върне, но има закон, според който в 14 дневен срок покупка може да се върне, ако на клиента не му хареса. В цял свят действа този закон, а в някои страни срокът е един или два месеца..

Търговката пък е изнервена до краен предел, което показва, че явно е подготвена и това не е първия й сблъсък с  клиенти, които не харесват купеното.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ByQcquB0n5A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Българската простотия няма граници. В цял свят можеш да върнеш стока, ако си размислил и си решил, че не ти харесва. Тук не. И интересно, ако купувачката беше германка, или англичанка, така ли щеше да крещи продавачката? Насажданата изкуствена омраза от медиите към Русия вече влиза в празните глави, в случая в главата на тази продавачка.

  2. Няма закон който да накара продавачката да вземе стоката и да върне парите.
    Преди да пишете глупости вземете и се запознайте със законите.
    Това да не е дрехи под наем за без пари?
    Цитирания 14-дневен срок важи САМО за покупки онлайн.
    Не в магазин!
    Тъпа руска блядка! И видеото е монтирано и изрязано.

  3. Хари, ти да не си търговец на гащи бе? Или на китайски гуменки? Закон има, намери си го и си го прочети! В Англия мой братовчед си купи яке, носи го, пра го и го върна след два месеца, защото шевовете му поддали. Дадоха му парите без да кажат гък.
    В цял свят клиентът има право, запомни го. А щом жената е записала продавачката, значи това не й се случва за пръв път у нас. Тази селянка там не е за продавачка, а за нивата да копа картофи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *