Венета Райкова става Малката уста

Венета РНова Телевизия не оставя Венета Райкова съвсем на пътя и й осигурява работа за още поне три месеца, гръмнаха медиите.

След като остана без предаването си „Горещо“, водещата остана съвсем на улицата, но бившите й шефове се смилили над нея и я взели във ВИП Брадър. Спокойно! Тя няма да влиза в Къщата и да си търси нов Тишо, а после да ражда нов Патрик. Този път Венета ще е от другата страна на барикадата и ще бъде „Малката уста“ на шоуто.

Риалитито стартира точно на 15 септември. Тази година шоуто, както отдавна беше обявено  е „соц“, а поводът е да отбележи 70-ата годишнина от 9 септември 1944 г.

Това ще породи много противоречия у зрителите, особено у тези, които са живяли по онова време и знаят, че строят и животът тогава не бяха чак такава пародия, каквато ще се опитат да я изкарат на екран.

Предаването ще има и  домсъвет, който ще заседава всеки понеделник и сряда на живо в лайфовете по Нова тв. Райкова вече е заела мястото на  единия  от четиримата  му членове.

Освен нея в съвета ще участват  продуцентът Магърдич Халваджиян, Мис България – Антония Петрова и бизнесменът Александър Найденов, известен повече като Майонезата или Олинезата, известен със скандалната си връзка  с актрисата Елен Колева. Четиримата  ще са постоянни коментатори на къщата и този път няма да се налага Ники Кънчев да издирва под дърво и камък кой да коментира, като често това са хора, които не са гледали предаването, не знаят кои участват и си говорят по принцип, колкото да не заспят. А някои даже и се напиват от скука в ефир.

Говори се, но не е сигурно, че Венета ще измести и вечната водеща на дейли епизодите Александра Сърчаджиева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/fQDuoU7jb88

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *