Шок! Андрей Слабаков в болница, ухапан от бясно куче!

Андрей Слабаков - кучеОпасна зараза без малко не убила режисьора Андрей Слабаков.

Той бил здраво ухапан от бясно куче насред село преди няколко седмици, разказват  негови близки .  Устатият актьор  веднага бил закаран в болница, в кояло полежал няколко дни на антибиотици и системи  и му сложили ваксина срещу инфекцията.

Инцидентът станал по време на весело гостуване на Андрей гостувал у свой приятел в къщата му на село. Докато компанията отивала към местния хоремаг, за да повдигне настроението си, той и половинаката му Ернестина Шинова били нападнати от свиреп бездомен пес. За да защити любимата си, Слабаков джентълменски  се изправил срещу четириногото, което обаче не се стреснало от нафукания му вид и наръфало крака му.

Мъж от двора на съседна къща се затичал да помогне и като видял, че схватката е сериозна,  застрелял животното с пушката си.  Андрей веднага  бил закаран в частна болница в София, защото в селото дане нямало и джипи.  Песът пък бил тестван във ветеринарна клиника, където  установили, че е болен от бяс.

Това яко стреснало Слабаков, който и без това си е бесен по рождение и още една доза бяс щяла да му дойде в повече, пошегувал се той, след като всичко се разминало.

Всъщност, ако не се лекува навреме, боластта  завършва с доста  мъчителна смърт. За щастие пострадалият бил закаран в болница оказал се късметлия и успял да се възстанови напълно. Останала му само уплахата.

http://youtu.be/qfXf2ApqFng

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *