Венета Райкова извяхна без предаване

Венета голямаГорещата Венета Райкова ще прекара този сезон пред компютъра и ще дава свежи акъли на колегите си във Фейсбук. Водещата на най-дълго продължилото жълто предаване в българскя ефир остана берзаботна.

Причината е, че десетгодишният й договор с „Телеман“ изтече. Според нея тя от две години искала да се махне, но договорът й слагал спирачки, от две години настоявала да вкара свои идеи в сценария, но не й разрешавали и накрая нервите и на двете страни били опънати до крайност. Тя с радост отказала да подпише нов договор с работодателите си и се оттеглила.

От „Телеман“ пък твърдят друго . През последните две години рейтингът на Райкова главоломно падал, тя повтаряла събеседниците, не била интересна на зрителите и самите продуценти чакали да изтече договора, за да се отърват от нея.

Така или иначе двете страни вече нямат никакви отношения, а Венета пък няма предаване. Тя наивно си мислеше, че останалите телевизии я чакат с отворени обятия, но удари на камък. Водещата предложила своя собствена концепция за предаване, но от Би Ти Ви деликатно казали, че не се нуждаят от нея, тъй като взели на работа най-големия й конкурент – Николета Лозанова. А в ТВ7 й захлопнали вратата по същия начин, по който им я захлопна тя, когато я канеха там със собствено предаване и много по-голяма заплата.

Сега Райкова е изпаднала в депресия като много свои колежки и чака някъде да се отвори каквото и да било местенце за водещ и ще приеме офертата. Такова местенце обаче засега никъде не се отваря.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *