Албена Вулева заприлича на маймуна заради ВИП Брадър

Албена ВСкандално жълтата журналистка отпреди години Албена Вулева е в трескава подготовка на пълна промяна.

Тя броди из реномирани клиники, за да отстрани недостатъците по лицето си, което ще гледа цяла България. А недостатъците са много – торбички под очите, бръчици тип пачи крак, леко увиснали бузи. И понеже не смее да легне под ножа, сегашната юристка прилага други методи да се разкраси.

Бръчките си оправила с хилауронова киселина, лицето загладила с козметични процедури, а в устните сложила съвсем малко ботокс, за да не прилича на вулгарна силиконка, но все пак да не са съвсем изпити и безсочни.

За всичко това използвала клиниката на известен пластичен хирург, като платила само 2000 лева.

Тези приготовления не са за  нейно ново предаване. Тя никога няма да се върне на екран в пошлия си образ, понеже е започнала да се уважава малко повече.  Но не дотам, за да не бъде подмамена с хубав хонорар, за да влезе във „ВИП Брадър“. Позабравената скандалджийка с поразяващата уста влиза за доста по-малко пари в сравнение с другите, но достатъчно за положението й в момента.

38-годишната дама идеално пасва на замисъла на предаването да покаже хората на две поколения в два строя и хората на прехода. Точно по време на прехода предаването на Вулева беше възможно и на всичкото отгоре гледано. А стотици хиляди я намразиха и отрекоха заради вулгаризмите й.

Ролята на Албена ще е да дразни съкартирантите в Къщата и да вади кирливите им ризи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/IbuK3x4fWC0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *