Вашингтон Унизи Жестоко Слугинята си България! Посещението на Кирил Петков в САЩ – Позор за него и Срам за нас!

Във Вашингтон Кирил Петков бе приет от съветник на президента Джо Байдън и Виктория Нюланд. Такова посрещане е на безпрецедентно ниско ниво според протокола на Белия дом и се брои за крайно унизително за премиера на която и да е страна. Не е нормално министър-председател и двама български министри да бъдат посрещнати от съветник по енергийните въпроси в Белия дом, пише експертът по геополитика Боян Чуков.

От гледна точка на дипломатическия протокол това посещение на българската делегация в САЩ може да се окачестви като тотален провал. Освен среща със съветник от Белия дом, българският премиер би приет още от … координатор и подсекретар от американската администрация.

Петков така и не разкри каква е била целта на посещението му в САЩ, но най- вероятната версия е че се е опитвал да измоли договор с американците за доставки на втечнен газ, след като правителството му най-безразсъдно отказа да приеме новия начин на плащане в рубли, поискан от „Газпром“. С подобни срещи обаче, едва ли ще успее да договори каквото и да било.

Пренебрежителното отношение на американската администрация към български министър- председател показва и цялостното отношение към България – като към васална, а не към суверенна държава. Страната ни никога не е имала толкова ярко проамериканско управление и в същото време никога не е била унижавана по подобен начин.

Прави впечатление също, че това е поредното посещение, на което Кирил Петков не пътува заедно с външния министър Теодора Генчовска. Сякаш премиерът е иззел нейните функции и както предупреди самата Генчовска, по всичко личи, че Петков води външна политика на своя глава, без да я съгласува с коалиционните си партньори, нито пък с нейното ведомство.

Визитата на Кирил Петков в САЩ прилича повече на пътуване за провеждане на инструктаж, както се инструктират слуги, отколкото на посещение, което цели да прави политика на високо ниво, завършва Чуков. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Не ни е виновен Кирчо,още по- малко пък Вашингтон,виновни са Радев и цялата ни политическа помия,в която се къпят такива светила на политическата мисъл като Бойчето Борисов и шайка, Славчо Учиндолеца с изплезения език, Ристето Иванов,Ердогановите питомници Маичката и Хаджигенов.Корнелката и тя по-ниска от тревата не смее да отрони и две думи срещу НАТОвските генерали, още по-малко срещу синергията с дневния ред. Загубили сме своя инстинкт за съхранение, майната ни.

  2. Вие как очаквате да бъде приет Киро. Виждат пред себе си един дребен мошеник, който им говори на развален английски, как да го приемат. Пак добре, че не го е приела чистачката на Белия дом.

  3. ОСТАВКА ПРОСТОТО КИРО МАДОТО МАРШ ОТ ЖИВОТА НА НАРОДА КИРО МАДОТО Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДА МОЛИМ ПУТИН ДА НИ СПАСИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ИСКАМЕ БАТАЛЬОНА НА РАМАЗАН КАДИРОВ ДА ПОСЕТИ ПАРЛАМЕНТА

  4. Предателите никой не ги обича, дори и тези, за които работят.Тях ги използват и после ги захвърлят.

  5. На 11 май България излезе на бунт срещу престъпния американски режим у нас

    На 11 май от 18 ч. пред парламента на национален бунт срещу престъпния американски режим – а дотогава всеки ден, в цялата страна, докато не падне режима! От вчера България няма правителство! Време е за избори, на които да отидем като на референдум за бъдещето на нашата Родина!”

    Гледайте „ОСТАВКА – ПРЕДАТЕЛИТЕ ВЪН!“ в YouTube
    https://youtu.be/fWPw2g2ygT4

  6. Ей,хора вие какво очаквате от един профан и неграмотник? Нито езикът му е език нито знанията са му знания,а да не говорим за облеклото му и държанието -типичен ахиевски циганин! Да не говорим за другите около него – същите палшоци и мизерници! А този ,който ни го натресе ще му яде по-нататък лайната!

  7. Този, който ни натресе този дебил, заслужава импийчмънт. Има прекрасни условия за това – две трети от гласовете на парламента, начело с тези н и а БСП са напълно достатъчни и глупакът Радев ще си оди у къщи, но не при децата и първата си съпруга, защото ще го бият по тъпата глава, докато мърда!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *