Васко Кеца и Вежди спасиха милионите си от КТБ

Васил Найденов и ИвайлоВасил Найденов тихомълком  успял да спаси около трите си  милиона лева, които беше сложил на депозит в КТБ.

Преди няколко естрадният певец  подписал договор за цесия с ООД, което пък  имало кредити към банката и сделката била напълно удовлетворяваща двете страни.

Тази процедура е  напълно законна и в момента по-светнатите и по-големите  вложители масово я използват. Те прехвърлят своите депозити си на кредитополучатели и се спазаряват на различни отстъпки, като при някои  отбивката е между 30 и 50% от целия влог. И двете страни се спасяват по подобна схема, но все още не е ясно  дали квесторите ще одобрят всички цесии,  твърдят  финансисти.

В случая с Кеца преговорите се развили доста благополучно за него. Той подписал лично договора с известен наш  бизнесмен, който пък има дългове към банката. Певецът  ще получи от него в тримесечен срок  цялата сума, без да загуби нито лев, защото бизнесменът се оказал негов почитател и не искал да му взема  удръжки.

По тази причина Васко  напоследък бил толкова жизнен и енергичен и  си върнал радостта към живота. Преди това беше изплашен, безпокояхме се да не направи някой инфаркт,  защото  не е много добре със сърцето,  споделят  негови колеги.

Вежди Рашидов също под сурдинка е направил цесия за двата си милиона в банката,  си каза  самият той в тв интервю. Бившият министър на културата лаконично отбеляза, че е успял да спаси по-голямата част от сумата си.

Иван Костов също отдавна си взел парите, но той мълчи. Още при затварянето на банката Командирът направил цесия, която била одобрена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/SVPjZHFYcIc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *