Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Махнаха черните печати на Лили Иванова и Васил Найденов

Лили голямаЛили Иванова и Васил Найденов вече могат да отидат в САЩ и дори да пеят.

Тази новина издаде човек от бранша, които преди години издаде, че двамата имат пълна забрана за влизане в страната. На визите им за САЩ има черен печат и той дълго време е стоял там, без никой да знае освен най-близкото им обкръжение.

Преди доста време Лили изнесе няколко концерта в страната на неограничените възможности, но я пернаха през пръстите. Стана ясно, че тя е пяла, без да има работна виза и е прибрала пари, без да ги декларира и да плати данъци. Това за американците е голямо престъпление и се наказва дори със затвор. Тъй като тя е известна певица, властите се ограничили само с черен печат, което означава невъзможност тя да припари повече там и да стъпи на американска земя.

Същото се получило и с Кеца, който прибрал цели 40000 долара от свой концерт и се изнизал с парите без да ги декларира. На него също забранили повече да весели българите в голямата страна и да си пее само у дома или в Европа.

Защо са паднали забраните никой не знае. Едва ли двете ни легенди, които вече са на възраст, ще се засилят към американска земя.

В най-тежко положение обаче е певицата Десислава. Тя беше в САЩ на турне, прибра парички, влюби се в американец, забременя, роди му дете, но и досега не може да заведе рожбата си при бащата. Хлапето не може да пътува, тъй като майка му има  черен печат.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Махнаха черните печати на Лили Иванова и Васил Найденов

  1. Duma Отговор

    26.07.2014 в 19:59

    Тези крадени долари ли държи кеца в КТБ и орева орталъка за тях.

  2. Цура Отговор

    27.07.2014 в 10:46

    Баси! И какво като пели там? За 40 хиляди долара черен печат? Да си го заврат отзад американците!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *