Шок! Корман Исмаилов готвен за министър на образованието!

бат салиВ медиите изтече списъкът с имената на предложените от Реформаторския блок хора за министерските кресла.

Най-голям шок предизвика предложението Корман Исмаилов да бъде назначен за просветен министър. Той и още двама са предложени за поста и мнозина съзраха в това нескопосана шега, но реформаторите са серозни и искат да дадат на всички партии в блока по някой пост, за да не настъпи разцепление.

Форумите просто избухнаха при такава нагла кандидатура. Исмаилов може и да е добър политик,  никой не знае какви са качествата му, но да стане министър на българското образование е  просто гавра.

Някои дори предложиха – така и така сме почнали, да сложим за негов заместник Касим Дал, а секретар на министерството да е Бат Сали.

Тези хора се гаврят с избирателите, гаврят се с народа, гаврят се с историята и всичко свято, пишат вбесени граждани. Досега от ДПС и разцепленията й е имало много министри, но поне в ресори, от които разбрат и никога в просветното министерство.

Наглостта на реформаторите да останат във властта на всяка цена отврати и малкото им привърженици и те вече съжаляват, че са гласували за тях.

Меглена Кунева няма да отстъпи и крачка от външното министерство, което иска на всяка цена, а Радан Кънев каза, че е готов за премиер.

Боже, пази България!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Корморан първо да положи обстоен изпит по български език и литература и българска история

  2. Нещастна България. Министър на културата – турчин. Министър на образованието – турчин . Зам министър на отбраната – турчин. Доколкото знам има живи наследници на последният турски султан. Комплектът ще се оформи, ако го поканим да оглави правителството. Тогава белким нещата в родината /без име/ потръгнат.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *