Валери Симеонов се оказа с тежка диагноза! Вижте каква е!

Има политици, които могат да излязат от всяка ситуация, защото са опитни,  имат дар слово и най-важното здрав разум. Валери Симеонов обаче не е от тях.

След нацисткия скандал, в който сам се забърка, той имаше два избора – да призове компетентните органи да се произнесат и да замълчи, или да премине в агресивна самоотбрана и да се накисне още повече. Той избра второто и сбърка.

Което пък показва лоша политическа култура, но точно от него да търсим култура, е малко в сферата на фантастиката.

След изцепката си за „майтапчийските“ снимки в Бухенвалд, той се нахвърли като разярен бик върху вестник „Сега“ и обяви, че не бил казал това, а го натопили. И заплаши медията със съд. Няма да ставаме адвокати на колегите, те си имат, но не вярваме подобна медия да цитира такива думи, ако няма запис. А от „Сега“ твърдят, че имат запис. И явно втората стъпка на Валери Бухенвалда ще е да доказва, че е монтаж и гласът не е негов. Само че го цитираха и придворни сайтове с подобни думи, а тях той или не забелязва, или мисли, че ще си изтрият публикациите. А беше толкова лесно да обясни – казах го метафорично, не са разбрали иронията и – всичко да приключи.

Вицепремиерът с висяща оставка стигна и по-далеч. Запита днес войнствено защо журналистите не са проверили снимките с нацистките поздрави дали не са фотомонтаж.

Ех, Симеонов, във вашата коалиция явно нямате  никаква стикованост и чуваемост! Или ти си пооглушал.

Още вчера Павел Танев обясни, че снимката е истинска, щракнала го е жена му и е била просто шега. За какъв монтаж може да иде реч?

Фотото на Иво Антонов пред танка пък е скандал отпреди две години. Така че няма логика някой да го е изфабрикувал сега, и той да се развълнува дотолкова, че да получи аритмия.  Просто не трябваше да го пуска.

За всеки случай Симеонов съзря и атака на БСП, на ДПС, на Марешки и на реформаторите накуп, които искали да го свалят. И се обединили.

Господин патриотът има няколко доказани диагнози. Политическо късогледство и политическа логорея. Плюс политическа недостатъчност и амнезия.

Тежки заболявания за един човек, който е на такъв висок пост.

Добре би било да се огледа откъде му идва удара. Освен, че си го нанесе сам и си направи харакири, нека си зададе въпроса кой има полза от правителство, в което едната част от коалицията е психически и политически нестабилна.

Кого Валери Симеонов нарече на 2 декември по Нова телевизия „човек с нестабилна психика“?  – Борисов, нали така?!

А на 8  декември се изцепи: „Бойко е самовлюбен, откъснат от живота мегаломан, по цял ден гледа телевизия и се разхожда, той е голямо гюлле за ГЕРБ“. А после допълни, че би приел всякакво правителство на ГЕРБ, само да не е начело Бащицата.

Е…

Не е нужно да си врачка, за да разбереш откъде ти идват неудачите.

Борисов е като Господ.  Забавя, но не забравя.

Той нямаше друг шанс, освен коалиция с патриотите, но сега ще се разправи поне с част от тях.

Вчера няколко политолози се осмелиха да кажат, че ПФ имат подарени високи постове, но са поставени там като бушони. И ако изгърмят, ГЕРБ ще ги подмени със свои хора и ще остане в привидна коалиция.

Очакваше се пръв да гръмне Волен, но той се оказа достатъчно умен и с голям политически опит, за да рита стола, на който се е покатерил. Каракачанов ще остане вече съюзник, защото се е докопал до мечтания пост.

Симеонов обаче е друг случай. Рано или късно щеше да се изцепи нещо и да се забърка в скандал. А Борисов това и чака.

Защото помни приказките му и няма да му прости.

И в момента уж го защитава, но ехидно се усмихва иззад магнолията си.

А Валери след всеки опит да се оправдае, все повече затяга примката около врата си.

Патриотите ще останат в коалиция с ГЕРБ, но без един от Светата троица.

Познайте кой!

И кой му е виновен.

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. ОСТАВКА за „Валерко-Манерко“!Дето не прави рзлика между ретец-изтребител и шофьор на „Молотовка“!!!

  2. Да, ама Монголоидният мангал шиба Деница, а аз му въртя свирки.

  3. Г-жо Славова, пропускате още една от патологиите на г-н вицепремиера,- безграничната му алчност за власт и пари!

  4. А дано започне да се разпада коалицията кога е ред на бб

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *