СТРАХОВИТА констатация! Нещо УЖАСНО надига глава в официалните държавни институции! КОЙ всъщност УПРАВЛЯВА България? Вижте ТУК!

Нестихващите скандали около правителствата на Борисов са породени не само от ужасяващата управленска немощ на  премиерът  „слънце“.

Те имат една твърде прозрачна цел. Да отклоняват вниманието на народа от  ИСТИНСКИТЕ  проблеми на страната. Да не дискутираме мизерията, в която живеят 90% от българските граждани. Да не обръщаме внимание на зловещия факт, че нямаме нито икономика, нито армия. Да не мислим за това, че страната ни е окупирана от НАТО. Да забравим за 30 милиардния заем, който Горанов и Борисов взеха, защото като няма икономика, няма и пари в бюджета,  и държавата не може да функционира без заеми.

Това е така. Но  СКАНДАЛИТЕ  започнаха да се мултиплицират.  И стигнаха твърде  ДАЛЕЧЕ.  Опряха чак до снимки с изпънати в хитлеристки поздрав ръце,  и то на хора, наричащи себе си „патриоти“. Опряха до „майтапчийски“ опити един от най-страшните концлагери в историята на света – БУХЕНВАЛД,  да бъде превърнат в някакъв „Дисниленд“.

И това вече съвсем не е „скандал“. Не е и „майтап“ с мизерията на народа.

Това е престъпление, за което   НЯМА  ДАВНОСТ.

Може в къщи, пред огледалото да стоиш с вдигната в хитлеристки поздрав десница, докато ръката ти омалее. Но да си правиш хитлеристки снимки, макар и „майтапчийски“ е акт на малоумие, което показва, че не проявяваш никаква съпричастност, нито състрадание към милионите невинни жени, деца и старци, безмилостно изгорени в лагерите на смъртта.

Нещо повече. Да си направиш снимки с фашисткия поздрав и да ги качиш в социалните мрежи – това вече издава до каква степен човекът е заразен от проказата на едно мислене, което няма нищо общо с хуманитарните ценности на човечеството.

Да защитаваш пък подобни действия, както съвсем безуспешно се опитва да прави новия вицепремиер на Борисов, безпардонният и безочлив до наглост Валери Симеонов, си е чиста проба престъпление срещу паметта на жертвите на хитлерофашизма.

И това нахално  ПРЕСТЪПЛЕНИЕ  не трябва в никакъв случай да остане НЕНАКАЗАНО.

Не за друго, а защото такива „майтапи“ не просто показват като на огромен екран,  манталитета и  ПОЗОРНИЯ  начин на  мислене на мнозина от управляващата в момента  Борисова  КЛИКА.   Те формират и МИСЛЕНЕТО  на нашите потомци. На учениците, на децата, на техните родители.

С какво  днешната престъпна управленска сбирщина „храни“ нашите деца?  С хитлеристки изцепки и „майтапчийски“ снимки от пещите на концлагерите!  И после се чудим защо в българското училище се ширят насилието, наркоманиите, алкохолизма и пълното незачитане на всички държавни институции.

Но нека ви кажем ясно господа управляващи:  Българският народ  има много силен  ДЕМОКРАТИЧЕН  рефлекс. Той знае, че властта произтича от НАРОДА и принадлежи на  НАРОДА. Затова Българите не приемат нито пълната липса на справедливост и ред в обществото, нито мизерията, в която са принуждавани да живеят, нито мафиотския преход, в който бяха вкарани, нито разбойническото ограбване на националното богатство, наречено  „приватизация“. Нито пък, уж случайно пробутваните,  хитлеристки изцепки.

Българският народ не приема ВАС  господа,  които с помощта на ЕС и НАТО най-нагло се самоизбирате и се готвите да мародерствате за вечни времена на гърба на оголелия и обезверен народ.

Но нека ви припомним, ако сте забравили,  една древногръцка поговорка. Тя гласи:  „Всичко тече, всичко се променя, и нищо не остава непроменено.“

С други думи, няма нищо вечно. Това, което днес изглежда непоклатимо, изведнъж и по необратим начин рухва и потъва в небитието.

Така ще потънат в небитието и днешните „демократи“, които ограбиха и разтерзаха България. Защото историята помни Левски и Ботев. Обаче напълно игнорира поп Кръстьовците и всички останали от рода на Юда Искариотски.

Но за да стане това, трябва всички заедно да се преборим с нашия Юда Искариотски и с нашия Бай Ганьо.  ТОВА Е!

Автор Иво Македонски  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *