Валери Симеонов осинови и проститутките!

Собствениците на хотели и ресторанти  ще могат това лято  да назначават без да се главоболят да искат трудово разрешение граждани от трети страни.

Съответните граждани пък ще могат да работят три месеца у нас, без допълнителни формалности, съобщи важно  вицепремиерът по икономическата и демографска политика  Валери Симеонов.

Съпредседателят на „Обединените патриоти“ ще отговаря и за Черноморието, което явно в представите му влиза в демографската политика. Той веднага се похвали, че за  90 дни е въведен нов режим, който е свързан със Закона за трудовата мобилност и миграция.

Почти умилително Симеонов заяви, че собственици на туристически обекти вече могат свободно  да наемат граждани  от трети страни да работят у нас, /като че ли досега не можеха/ и подчерта, че става дума за  българите от Молдова, Украйна, Беларус, Русия и други държави.  Той изясни на телевизионната аудитория, че идело реч  за около  над 2000 души, които имали  квалификация.

„Това са наши сънародници, българи, които владеят  български, руски и по някой западен език“, каза лидерът на НФСБ.

Явно на Симеонов му се иска да развива дейност и да стои все под лъчите на прожекторите. Тези работници си идват от години в България и срещу покрив и някой лев на ръка превиват цяло лято гръб на чорбаджиите. Хотелиерите ги предпочитат, защото са послушни, непретенциозни, не си търсят правата, не се бунтуват, не напускат в средата на сезона, а камериерките се прибират с цели куфари козметика, зарязана от туристите и даже я продават в собствените си страни на бедняци.

Проблемът на морските ни курорти е друг, но той няма как да го признае, тъй като има прекалено много приятели – хотелиери и ресторантьори.

В България има много безработни и първо би трябвало да се замисли за тях. Но почти никой не иска да захваща работа по морето, защото няма смисъл. Продавачките не подвиват крак с месеци и при късмет да не ги хванат за откраднати от туристите стоки, взимат чисто по 400 лева на месец, или общо 1200 за сезона. На всичкото отгоре сами си плащат квартира. И се получава – де е Киро – на кирия. Сервитьорките трябва да знаят поне два езика, смените им са 12-часови, окапват от разнасяне на напитки и капризите на напечени от слънцето клиенти и разчитат единствено на бакшишите. Защото заплатите им са под минималната.

Барманите трябва да внесат алкохол отвън, за да си докарат по някой лев, или да удрят в грамажа. Готвачи не останаха, защото им писна да се потят в горещите кухни и да взимат смешни пари. Затова тичат да работят в чужбина, където поне им плащат. Дори камериерките бягат в Гърция, защото там в уж фалиралата съседка, поличават много повече да търкат бани и да оправят легла, отколкото тук.

Истинският бизнес е друг и всички го знаят.

Но Симеонов не отваря и дума за него.

Наркотици, платен се*с, оргии, проститутки, от които се печелят милиони.

Никой не тръгна да прочиства курорта от наркопласьорите, защото те се отчитат веднъж на собствениците на хотелските комплекси, втори път а полицията, а зад гърба им стоят политически ангажирани доставчици и закрилници.

Никой не подгони и това лято сутеньорите, които вече са заели позиция и чакат антуражът им да дойде. А освен родните проститутки, конкуренцията от така наречените трети страни е огромна. За тях не са нужни нито работни визи, нито да знаят езици, освен един – този на креватните страсти. Знойните украинки прииждат на талази, вече не им трябват визи и не са претенциозни. Работят по-качествено и за по-малко пари. За самотните женски компании пък пристигат напети момци, които също продават с*кс.

А колко са българките и българите, които се прехранват по този начин, никой не може да каже.

Така че ако трябва да решават проблемите на туризма по морето, трябва да се започне от наркотиците и проститутките. И от заплатите на почтените работещи.

Но никой не смее да пипне добре организираната мрежа от разврат и дрога.

Давай, Симеонов!

Нали си патриот?

Давай, разчисти клоаката, защото в нея всеки ден унижават нечии български дъщери.

Но не ти стика, нали?

А сега, вкарвайки Черноморието в ресора си, ставаш неволно съучастник в цялата вакханалия.

Сводник от най-високо ниво!

Да живее патриотизма!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Г-жо Славова,проблемът го има навсякъде в Европа.Чувал съм,че в Германия,Холандия и другаде този занаят е легален.Натам вървят нещата и у нас,но не смеем да го признаем.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *