Валери врътна кранчето на Николета! Остави баджанака си да я издържа! Виж Тук:

Николета Лозанова изпадна в немилост пред бившия си съпруг Валери Божинов, като му даде перфектния повод да я резне финансово.

Досега моделката беше свикнала да получава сериозна издръжка от бащата на дъщеря си и щедри подаръци, които правеше от време на време и на двете. Освен това след раздялата Валери й остави скъпото им семейно жилище, в което да се ширят само тя и малката Никол, барабар с цялото луксозно обзавеждане и… марков автомобил в гаража.

Но след публичното признание на Николета, че отново е интимна с Ники Михайлов, а двамата с вратаря почти не са се разделяли и цял живо са били приятели, Валери се жегна здраво. Той внезапно и остро осъзна, че е бил рогоносец и преди да се раздели с палавата си съпруга.

Нещото, което също много го огорчи беше, че съотборника му от националния отбор Ники Михайлов и Николета отидоха точно на Малдивите. От всички дестинации в света любовниците избраха точно тази, където Валери заведе жена си на меден месец и където се ожениха повторно- по местен обичай сред море от цветя и песни на шамани. И фактът, че с Ники са отишли точно там нанесе още един звучен шамар на футболиста, който разбра най-после, че Николета никога не го е обичала, а му се е умилквала заради славата и парите му.

Затова и Валери взел категоричното решение да спре с издръжката и подаръците. Баджанакът му има достатъчно пари да задоволява скъпите капризи на мургавелката. Той да я издържа след като е бил достатъчно нагъл отново да се шмугне под завивките на втора бивша му жена на Божинов. Припомняме, че след като Валери се раздели с Алисия, пак Ники беше този, който я утешаваше в леглото и живота близо три години и се грижеше за сина му.

В момента Божинов и Лозанова нямат официален развод и той трябва да си грижи само за дъщеря си Никол, което и щедро прави. Ако се разведат обаче, алчната Ни Ло ще му поиска сериозна издръжка.

Футболистът от „Партизан“ вече издържа три жени – Алисия, която го осъди след развода, Николета, която непрекъснато му крънка пари и новото си гадже Биляна Дол, която също не е никак евтина. Затова, за да му остане някой лев, Валери сега е възприел хитра тактика- отлага развода с втората и не се жени за третата, за да не го доведат трите дами групово до пълен фалит. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *