Българи освиркаха Мария Илиева в САЩ! Вижте защо:

Мария Илиева, която е известна с това, че винаги закъснява за срещи и никога не може да се появи навреме за участие, тази седмица надмина самата себе си.

Поп иконата закъсняла с цели три часа и чак на четвъртия излязла на сцената в известен клуб в САЩ.  В момента певицата е там на турне и заработва джобни пари, но както е тръгнало, може да се върне с празни джобове.

Жадни за нещо българско нашенци, изкупили билетите, даже и тези за правостоящи. Някои отишли още в 20 часа в бара, за да не изтърват появяването й, което било обявено за 20,30 часа. До 21 сцената останала празна, след което на нея се качил Криско и започнал да весели публиката с рап. Мария и Криско били заедно на турне и виделият се в чудо рапър започнал да обяснява, че Мария ще се появи всеки момент, а дотогава ще пее той.

Когато отегчените зрители започнали да се провикват кога все пак ще дойде Илиева, Криско бодро започнал да им отвращъ: „Скоро, скоро! Тя е дама и е известна с факта, че закъснява“!

И наистина Мария се появила. В бляскав тоалет и омазана до ушите в грим… но чак в 00,30 часа. Публиката вече била на градус и на мига й простила в дългото чакане, но с изненада чула: „Чао, много ви обичам“. Това станало точно 30 минути, след като Мара излязла на сцената.

„Значи целият й концерт беше някакъв си половин час, а билетите струваха колкото за два часа, че и отгоре! Ай сектир, тая да не е Лайза Минели, бе“, ядосват се прекарани нашенци.

Те изпратили певицата с бурни освирквания, защото им изгубила не само времето и парите, но и буквално се подиграла с тях.

„Бяхме й фенове, но вече не сме“, пишат масово измамените родни мигранти в профилите си в социалната мрежа. И предупреждават другите, които са си купили билети за турето й в САЩ да отидат чак в полунощ или въобще да не ходят.

Мария така и не обяснила на какво се дължи ужасното й закъснение. А може и да не е разбрала, че е прекалила и да го е сметнала за нормално.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *