Мария Илиева Забърса Милионер!

0
Мария Илиева милионерМария Илиева е новата тръпка на милионера Димитър Тодоранов.
Димитър е с прозвището новия Петко Димитров и в момента е взел от титуляра титлата „Крал на нощния живот в София“.
Той също има верига от барове и заведения и ги управлява и надзирава лично, като остава там до сутринта.
Така, че в негово лице Петко вече има сериозна конкуренция. Мълви се, че Тодоранов е  по-богат от Петко Димитров, пък и има още едно предимство – по-млад е.
Затова е и един от най-търсените ергени в София, но не се дава лесно. Като допълнително предимство той е умен, има няколко дипломи за висше и ги прилага доста добре в живота.
Подире му тичат всички златотърсачки, но ресторантьорът не прави грешката да се обвързва сериозно и да им дава напразни надежди.
С Мария Илиева се познават отдавна, тъй като тя неведнъж е пяла в заведенията му, но доскоро отношенията им бяха само служебни.

От известно време обаче това се е променило. Певицата се амбицирала да стане госпожа Тодоранова и запознала да се увърта около него. Той също не останал безразличен и двамата вече са двойка.

Мария пресметнала, че милионерът има добър генетичен материал и може да стане баща на децата й, а освен това да ги издържа и да ги прати в добри колежи.

Певицата наближава 40-те и няма за кога да чака. Затова твърдо е решила да се омъжи за бизнесмена.

Дали обаче той иска същото или тя е поредното забавление в леглото му? В гилдията говорят, че се е прицелила в твърде голяма риба, която си пада по моделки и фолкаджийки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *