Валери Божинов спал и с Кучкова!

Кучкова зърноОткакто е необвързан,  Валери Божинов стръвно си  търси нов любовен трофей, за да не изостава от колегите си.

Футболистът пробвал късмета си и чукал на всяка врата с надеждата,  че ще му отворят. Огледал повечето красавици по софийските клубове, но почти всички си имали гаджета, а други не покривали високия му критерий.

Отскоро на мушката му  била новоизгряващата певица Гери-Никол от Х фактор, която все още не е навършила  18 години. Валери  й пращал палави съобщения с комплименти и братски похвали, сред които: „Патенце, як хит си направила!“. „Патенцето“ не се впечатлявало нито от името му, нито от репутацията и отговаряло любезно, но дистанцирано. За Гери Божинов изглеждал направо като чичко, но това не му пречело да я хвали.

Тогава той се пренасочил към плеймейтката Елена Кучкова и я поканил на  среща. Блондинката веднага  проявила интерес към личността на бившия на колежката й Николета и  двамата са се виждали няколко пъти, издават техни познати. Валери твърдял, че някои от срещите им са завършвали с бурен финиш в леглото.

Прави впечатление, че Кучкова посети същите курорти, но които той беше водил жена си – Малдивите, Дубай,  Гърция и т.н.

Николета пък внезапно обяви, че имали много добри отношения и нямало да се развеждат. На кого да вярваме всъщност?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *