Гришо заряза Маша! Пречела му да тренира

Гришо МашаГригор Димитров изостави гаджето си Мария Шарапова, гръмнаха снощи световните спортни агенции.

Днес Гришо призна, че това не е поредният слух „С  Мария вече не сме двойка и всеки върви по своя път“ – коментира той. Двамата изкарахме  много приятни и прекрасни моменти за две години и половина. Желая й много щастие и успех в личния  живот и в тениса,  тя има потенциал и ще го постигне това. В момента съм сам и  ще се концентрирам напълно и  и само в развитието си в тениса и съм сигурен, че резултатите скоро ще бъдат налице”, каза  Григор.

Новината за края на връзката на Димитров  с Шарапова беше съобщена първо в Туитър от топ репортера на ESPN Дарън Ровъл, а днес Гришо я потвърди. След над две годишна любовна одисея авантюрата между най-добрия ни тенисист и руската ракета приключи. В тях бяха влюбени всички медии и непрекъснато ги следяха. Те пък бяха доста добра двойка и доста удобна за топли клюки по спортните сайтове.

„Личният живот в нашия свят не е само личен. Феновете и журналистите винаги следят всяка наша крачка. Сложих точка и направих рестарт, за да поставя ново начало в кариерата си”, каза още Григор.

Той първо смени треньора си, а след това изостави и Маша. Говори се, че бил посъветван да го направи, за да може изцяло да се отдаде на кариерата си и да постигне амбициите си, който са пръв в света.

Маша не е коментирала раздялата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *