Люси Дяковска нахлува в Х фактор, става ментор

Люси плачеЛюси Дяковска ще бъде част от подновеното жури в четвъртия сезон на „X фактор“ тази есен.

Къдрокосото миньонче  ще пристигне от Германия специално новото издание на най-голямото шоу в света, което е изключително признание за самата нея.  Тя е известна с участието  си в една от най-популярните  музикални групи в Европа – „Ноу ейнджълс“, има  собствена продуцентска компания и много самостоятелни концерти зад гърба си.

У нас е била жури в „Мюзик айдъл“ и в „Музикална академия“. Самата тя призна, че много е мечтала да седне на съдийския стол и сега мечтата й се сбъдва. Искам да предам на участниците своя опит и своята упоритост в работата, да разкрия техния талант и да го разгърна, казва Люси.

Като Маги Халваджиян обеща, този сезон журито ще е изцяло обновено. На всички им пуснаха заяжданията между Заки и Любо Киров, а Мария Илиева не се вясваше на репетициите с участниците, а само се кипреше на съдийската маса. Около Саня Армуртлиева пък избухна  сериозен скандал, при който млади певци се обединиха срещу нея, че се ангажира да продуцира таланти, но всъщност не им дава да се развиват и ги прибира в килера. От утвърдилите се пък взима сериозен процент от заработените хонорари и даже контролира кои песни да звучат по радиото.

Така в момента не е ясно кой ще бъде четвъртият ментор в шоуто. Първият ще е самият Маги, който разбира от всичко, съответно и от таланти. Вторият е рапърът Криско, който може и да не разбира от таланти, но е атрактивен и най-важното ще бъде послушен. Люси Дяковска се очертава като най-сериозният критикар и като човек, който е най-навътре в музикалния бизнес.

Ако се следва логиката на търсене на гледаемост, нищо чудно четвъртият да е Фънки, коментират в мрежата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *